Victor Moses kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Victor Moses kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Lige kötü başlangıç yapan Fenerbahçe ikinci devrede toparlanmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Peki transfer gündeminde olan Victor Moses kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Victor Moses kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
23 Ocak 2019 Çarşamba 20:35

Victor Moses kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Lige kötü başlangıç yapan Fenerbahçe ikinci devrede toparlanmak için transfer çalışmalarına hız verdi. Peki transfer gündeminde olan Victor Moses kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? sorularının yanıtları haberimizde.

Fenerbahçe Victor Moses ile anlaştı

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Chelsea'den Victor Moses'in kiralık transferi için anlaşmaya vardı. Uzun bir süredir Moses'in kiralık transferi için Chelsea ile görüşmelerde bulunan Fenerbahçe, Nijeryalı futbolcunun kiralık transferi için Londra temsilcisi ile anlaştı ve Moses'i da transfer için ikna etti. Fenerbahçe'nin bugün ya da yarın Moses transferini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Chelsea ile olan sözleşmesi 2021 Haziran ayında sona erecek olan Moses, kariyerinde Crystal Palace, Wigan, Liverpool, Stoke City ve West Ham United formalarını giydi. Chelsea'nin 2010 yılında 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Wigan'dan transfer ettiği Moses, 38 kez giydiği Nijerya Milli Takımı'nda 12 golün altına imza attı.

Victor Moses'in istekleri

28 yaşındaki futbolcunun, transfer için 2 milyon 860 bin sterlin teminat ücreti istediği bildirildi.

Moses bu garanti ücretin yanı sıra, kümede kalınması durumunda bonus olarak da 200 bin euro talep etti.

Oyuncunun isteklerini değerlendirecek olan yönetimin ilerleyen günlerde bir kez daha tecrübeli futbolcuyla bir araya gelmesi bekleniyor.

Victor Moses golleri izle

Victor Moses kimdir?

Victor Moses (d. 12 Aralık 1990, Kaduna), Nijeryalı futbolcudur. Chelsea'den kiralık olarak Premier League ekiplerinden West Ham United'da forma giymektedir. Ayrıca Moses, İngiltere U-16, İngiltere U-17, İngiltere U-18 ve İngiltere U-19 millî takımlarında forma giymiştir.

2004 yılında İngiliz kulüplerden Crystal Palace takımının altyapısına girdi ve 2007 yılına kadar burada oynadı. 2007'de A takıma yükseldi ve profesyonel oldu. Orada 58 maçta 11 gol kaydetti ve Wigan Athletic tarafından 2010'da transfer edildi. 2 yıl orada oynadı ve 2012'de Chelsea tarafından transfer edildi.2013-2014 sezonunda Liverpoola kiralık olarak transfer olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar