Türkiye İttifakı nedir, kimlerle yapılacak, hangi partiler katılacak?

Türkiye İttifakı nedir, kimlerle yapılacak, hangi partiler katılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İttifakı kuralım açıklamasının ardından google'de en çok merak edilen sorular Türkiye İttifakı nedir, kimlerle yapılacak, hangi partiler katılacak?

Türkiye İttifakı nedir, kimlerle yapılacak, hangi partiler katılacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 16:07

Türkiye İttifakı nedir, kimlerle yapılacak, hangi partiler katılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İttifakı kuralım açıklamasının ardından google'de en çok merak edilen sorular Türkiye İttifakı nedir, kimlerle yapılacak, hangi partiler katılacak? detayları haberimizde.

Türkiye İttifakı nedir?

Türkiye İttifakı nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben bizzat kendilerinden dinlemediğim için bir şey diyemem. Benim Türkiye ittifakıyla kastım... Cumhur'dan kastımız nedir? Tüm Türkiye'dir. Türkiye ittifakı da Cumhur İttifakı'nın farklı bir versiyonudur. Biz şu anda 82 milyonu farklı farklı şeylere ayırarak konuşamayız. 82 milyonu biz bir ittifak içerisinde 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' olarak topluyoruz. Kastımız da budur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarından da anlaşılacağı üzeri Türkiye İttifakı diğer ittifaklar gibi 2 ya da 3 partinin bir araya gelmesiyle kurulacak bir ittifak olmayacak. Türkiye ittifakı 82 milyonun bir arada olduğu bir ittifak olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar