Trabzonspor Rizespor beIN Sports şifresiz canlı izle

Trabzonspor Rizespor beIN Sports şifresiz canlı izle. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçına bein sport ücretsiz izlenir mi? merak konusu oldu. Trabzonspor Rizespor beIN Sports şifresiz canlı izle detaylarını sizler için araştırdık.

Trabzonspor Rizespor beIN Sports şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Aralık 2018 Pazar 15:21

Trabzonspor Rizespor beIN Sports şifresiz canlı izle. Trabzonspor Çaykur Rizespor maçına bein sport ücretsiz izlenir mi? merak konusu oldu. Trabzonspor Rizespor beIN Sports şifresiz canlı izle detaylarını sizler için araştırdık.

Trabzonspor Çaykur Rizespor Periscope canlı izle

Trabzonspor Çakur Rizespor maçı periscope yayınlanacak mı? Trabzonspor Çakur Rizespor maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve Trabzonspor Çakur Rizespor maçını internetten canlı izle linki burada yer alıyor.  Trabzonspor, Süper Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Trabzonspor Çakur Rizespor maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve Trabzonspor Çakur Rizespor maçını internetten canlı izle linki, Trabzonspor Çakur Rizespor justin tv linki merak ediliyor. İşte merakla beklenen maça dair bütün detaylar...

ALTERNATİF CANLI YAYIN MAÇ LİNKLERİ İÇİN

 

 

 

Trabzonspor Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor Rizespor maçı periscope izle... Trabzonspor Rizespor maçı periscope şifresiz izle, Trabzonspor Rizespor maçı şifresiz izle, Trabzonspor Rizespor maçı internetten canlı izle.  Medical Park Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak. Ligin son 4 haftasında aldığı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle zirve yarışını sürdürüp, 4. sıraya yükselen bordo-mavililer, Çaykur Rizespor engelini de kayıpsız geçmek istiyor.

Trabzonspor Çaykur Rizespor Bein Sports şifresiz canlı izle 

Trabzonspor Çaykur Rizespor muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin, Hosseini, Novak, Kucka, Onazi, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Rodallega

Çaykur Rizespor: Gökhan, Brabec, Saadane, Mehmet, Orhan, Abdullah, Petrucci, Boldrin, Umar, Samudio, Muriç 

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı hakemleri

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçını Hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olacak.

Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Medical Park Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.

Ligin son 4 haftasında aldığı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle zirve yarışını sürdürüp, 4. sıraya yükselen bordo-mavililer, Çaykur Rizespor engelini de kayıpsız geçmek istiyor.

Bordo-mavili takımda Arjantinli oyuncu Jose Sosa ile Senegalli futbolcu Zargo Toure sakatlıkları, Portekizli Joao Pereira ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Trabzonpor’un yarın ki karşılaşmaya, Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Onazi, Kucka, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yusuf Yazıcı kaptan

Karadeniz ekibinde Sosa ve Pereira’nın yokluğunda genç oyuncu Yusuf Yazıcı, sahaya kaptan olarak çıkacak.

Trabzonspor’da 2015-2016 sezonunda ilk kez A takıma yükselen ve daha sonra A Milli Takım’a kadar yükselen Yusuf Yazıcı, 21 yaşında bordo-mavililerde kaptanlık bandını koluna takacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar