Trabzon Pınar Kaynak cinayeti ne, kimdir, kaç yaşında, kim öldürdü?

Trabzon Pınar Kaynak cinayeti ne, kimdir, kaç yaşında, kim öldürdü? sorusu Müge Anlı’da ortaya çıkarılmaya çalışan bir cinayetin aydınlatılması için ele alınması ile araştırma konusu oldu. Peki Trabzon Pınar Kaynak cinayeti ne, kimdir, kaç yaşında, kim öldürdü?

Trabzon Pınar Kaynak cinayeti ne, kimdir, kaç yaşında, kim öldürdü?
Son Güncelleme: 23 Ocak 2020 Perşembe 16:14
23 Ocak 2020 Perşembe 13:31

Trabzon Pınar Kaynak cinayeti ne, kimdir, kaç yaşında, kim öldürdü? ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Trabzon’da öldürülen Pınar Kaynak cinayeti ele alındı. Pınar Kaynak’ın babasının Müge Anlı’ya başvurması üzerine olayda ilginç detaylar ortaya çıktı. Peki Trabzon Pınar Kaynak cinayeti ne, kimdir, kaç yaşında, kim öldürdü? Sizin için araştırdık…

Trabzon Pınar Kaynak cinayeti ne, kimdir, kaç yaşında, kim öldürdü?

24 yaşındaki Pınar Kaynak 15 Ağustos 2017’de Trabzon’da ormanlık bir alanda çıplak bir şekilde göğsüne bıçak saplanmış ve başı ezilmiş bir şekilde bulundu.

Jandarma ekipleri olayla ilgili bir soruşturma başlattı. Pınar Kaynak'ın olan gecesi birlikte eğlenmeye çıktığı Arın ve Nuri'yi gözaltına aldı. Sorgularında suçlamayı kabul etmeyen iki şüpheli, 'Canavar hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müebbet hapis cezasıyla dava açılan N.B. ve A.K. hakkında Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nca yapılan incelemeler tamamlandı. Adli Tıp Kurumu görevlisi 6 uzman doktor tarafından hazırlanan raporda; Pınar Kaynak’ın üzerinde elde edilen meni örneklerinin, sanıklarla uyuşmadığına ve olay yerinden alınan örneklerle sanıkların parmak izi ile avuç izlerinin aynı olmadığına karar verildi. Raporun ardından tutuklu şüphelilerin avukatları, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurup, müvekkillerinin tahliyesini talep etti. Talep ve raporu incelemeye alan mahkeme, cinayetten iki gün sonra tutuklanan şüphelilerin, yaklaşık 2,5 yıl sonra cezaevinden tahliyesine karar verdi. Pınar Kaynak’ın katili olduğu iddiasıyla tutuklanan N.B. ve A.K., adli kontrolle tahliye edildi.

Pınar Kaynak olayında son durum

4 Ocak günü gerçekleşen tahliyenin ardından Baba Mehmet Kaynak, kızının katillerinin bulunması ve olayın aydınlatılması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Trabzon'da 24 yaşında öldürülen bir çocuk annesi Pınar Kaynak'ın katili yeniden Müge Anlı'da araştırılıyor.

Pınar Kaynak'ın eski kayınvalidesi dayı ve eski sevgilisi Murat’tan şüphelendiğini söyledi. Müge Anlı programını arayan ve Pınar’ın arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi Pınar'ın ellerinin kollarının bağlanılması için kullanılan zincirin Murat’ın arabasın olduğunu iddia etti. Murat’ın köpeği için o zinciri arabayı tuttuğunu ifade etti.

Pınar'ın arkadaşı Tuğba, "Pınar öldürülmeden önce Arın ile buluştu. O akşam alkol almışlardı. Ben saat geç olunca ayrıldım. Onlar birlikte gitmişti. Sonra gece Arın aradı 'Pınar bağırıp çağırıp gitti' dedi." şeklinde konuştu

Dayısından şüpheleniliyor

Tuğba daha sonra Pınar ile konuştuğunu söyleyerek, "Pınar dışarıda kalmış. Daha sonraki gece de öldürüldü. Pınar'ın sevdiği Murat, Pınar'ın dayısından şüpheleniyor" açıklamasını yaptı.

Vücudunda 5 ayrı sperm örneği bulundu!

Hala gizemini koruyan o gecenin sabahında arkadaşlarının bıraktığını söylediği yerin bir kilometre kadar uzağında ölü olarak bulunan Pınar Kaynak'ın, otopsi raporunda ise korkunç bulgulara rastlandı. İşkence görüp, tecavüz edildikten sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Pınar Kaynak'ın, vücudunda 5 ayrı sperm örneği bulundu.

"Layığını buldu!"

Öte yandan, Pınar Kaynak'ın eski kayınvalidesi ise, ölümün yaşandığı gün Murat'ı telefondan arayıp "neden böyle oldu" diye sorduğunda, "Layığını buldu. Öldü, siz de kurtuldunuz" dediğini söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar