Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Toze kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Toze kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Sezona kötü başlangıç yapan Fenerbahçe'de, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Peki Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Toze kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Toze kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
11 Nisan 2019 Perşembe 15:39

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Toze kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Sezona kötü başlangıç yapan Fenerbahçe'de, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Peki Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Toze kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? detayları haberimizde.

Toze kimdir?

Sezona kötü başlangıç yapan Fenerbahçe'de gözler yeni sezona çevrildi. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe ilk tercih başarılı orta saha oyuncusu Toze'de. Gözler Portekiz ligi ekiplerinden Guimaraes'te forma giyen Toze'ye çevrildi.

Portekiz ekibi Guimaraes'in on numarası Toze, takımının mukavele uzatma önerisine yanaşmadı, Fenerbahçe'yi istiyor. Portekiz basınındaki haberler de 26 yaşındaki oyuncunun bu isteğini doğruluyor. Fenerbahçe isterse bu iş bedavaya bitecek. Tozé (d. 14 Ocak 1993), Portekizli futbolcudur. Primeira Liga ekiplerinden Estoril'de oynuyor.

Bu sezon 30 resmi karşılaşmada forma giyen Toze, 6 gol atarken 3 de asist yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar