Tarkan’ın kızının ismi Liya ne anlama geliyor? 

Megastar olarak anılan ünlü şarkıcı Tarkan baba oldu. Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu kız bebeklerine Liya ismini verdi. Tarkan’ın kızının ismi Liya ne anlama geliyor? İşte Tarkan’ın kızının ilk fotoğrafı

Tarkan’ın kızının ismi Liya ne anlama geliyor? 
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
14 Temmuz 2018 Cumartesi 09:06

Doğum sancıları başlayan Pınar Tevetoğlu apar topar hastaneye kaldırıldı ve sonrasında doğum gerçekleşti. 45 yaşındaki ünlü şarkıcı Tarkan baba olma sevincini yaşıyor. 12 Temmuz 2018 tarihinde Tarkan’ın bir kızı oldu. İlk kez babalık sevinci yaşayan sanatçının eşi Pınar Tevetoğlu ile çocuğuna Liya ismi verildiği açıklandı. Bunun üzerinde çoğu kişi Tarkan’ın kızının isminin anlamını araştırmaya başladı. Liya ismi ne anlama geliyor?

Megastar, babalık sevincini sosyal medyadan böyle duyurdu:

"Kızımız “Liya” dünyaya geldi :)

Güneş gibi doğdu hayatımıza.

Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çooook güzel duygular içindeyiz..."

Liya isminin anlamı ne? Liya ne demek?

Tarkan, doğum sancıları başlayan eşi Pınar Tevetoğlu’nu apar topar hastaneye kaldırdı. Almanya’daki Moers Bethanien Hastanesi’nde gözetim altında tutulan Pınar Tevetoğlu’nun bugün bebeğini dünyaya getirdi. Peki ya Liya ne demek anlamı ne?

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Liya’nın anlamı “Sabırlı, Sabrın en iyisi, sabrın en güzeli, en sabırlı” anlamına gelmektedir. Liya ismi Kuran-ı Kerim de geçmemektedir. Arapça kökenli bir isim olan Liya, kız çocuklarına verilmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar