Sibel Gökbulut kimdir? Sibel Gökbulut'u kim öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sibel Gökbulut kimdir? Sibel Gökbulut öldü mü? Sibel Gökbulut'un instagram adresi ne? soruları gündeme geldi. İşte Sibel Gökbulut ile ilgili bilgiler...

Sibel Gökbulut kimdir? Sibel Gökbulut'u kim öldürdü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
12 Şubat 2019 Salı 10:00

Sibel Gökbulut kimdir? Sibel Gökbulut öldü mü? Sibel Gökbulut bulundu mu? soruları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme geldi. Peki ama Sibel Gökbulut'a ne oldu?

Sibel Gökbulut kimdir?

11 gün önce ortadan kaybolan 2 çocuk annesi Sibel Gökbulut'tan kötü haber geldi. Hızlı tren yolu inşaatında bulunan cesedin aranan kadına ait olduğu anlaşıldı. Kentte yalnız yaşayan kızları Sibel Gökbulut'tan haber alamayan ailesi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri genç kadını bulmak için çalışma başlattı. Polis, Sibel Gökbulut'un en son görüştüğü kişileri teknik takibe aldı.

Sibel Gökbulut öldü mü?

1 Şubat 2019 tarihinde kaybolan 2 çocuk annesi Sibel Gökbulut (33), Sanayi Mahallesi'ndeki hızlı tren yolu inşaatı kenarındaki su kanalında ölü olarak bulundu.

Sibel Gökbulut instagram adresi ne?

Bu sırada bugün Müge Anlı'nın programına katılan anne Gülseren Gökbulut, kızının hayatından endişe ettiğini söyleyerek, "Kızım kaybolmadan 3 gün önce 'Bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın' dedi. 3 gün sonra da kayboldu. Kızımı bulmama yardım edin" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar