Şeyma Subaşı'nın çekildiği videodaki Arap şeyhi kim, sevgilisi mi?

Şeyma Subaşı’nın geçtiğimiz Pazartesi günü Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından haklarında türlü iddialar ortaya atıldı. Şimdi de çiftin ayrılma nedeni bu video olarak görülüyor. Şeyma Subaşı'nın Dubai'de çekildiği videodaki Arap şeyhi kim, sevgilisi mi? Şeyma Subaşı’nın sakladığı görüntü..

Şeyma Subaşı'nın çekildiği videodaki Arap şeyhi kim, sevgilisi mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
28 Kasım 2018 Çarşamba 15:41

Geçtiğimiz yıl Fransa'da evlenen televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı anlaşmalı olarak boşandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili çarpıcı iddialar konuşulmaya başlandı. Zeynep Yılmaz ile evliyken tanıştığı Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başlayan ve bu ilişkiden de Melisa adında bir kız çocuğu bulunan Acun Ilıcalı evliliğini bitirdi. Daha önce iki kez evliğini bitiren televizyoncunun son evliliği de noktalandı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın evliliğinin neden bittiği ise merak konusu oldu. İkilinin ayrılıklarıyla ilgili sosyal medyada pek çok söylenti var. Bu söylentilerden biri de Şeyma Subaşı'nın videoda görüntülendiği Arap şeyhi ile videosu.

Şeyma Subaşı’nın Dubai’de çekildiği videodaki Arap şeyhi kim, sevgilisi mi?

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın ayrılığında etkisi olduğu düşünülen videoda Şeyma Subaşı Dubai’de bir Arap şeyhi ile birlikte.

Şeyma Subaşı’nın sakladığı görüntü

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar