Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç kimdir, hastalığı nedir?

Eşi ile boşanacağı konuşulan Serdar Ortaç bu kez kardeşinin hastalığı ile gündeme geldi. Peki ama Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç kimdir, hastalığı nedir? İşte Serkan Ortaç kimdir, hastalığı nedir? yanıtı.

Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç kimdir, hastalığı nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
4 Ocak 2019 Cuma 10:17

Serdar Ortaç'ın erkek kardeşi Serkan Ortaç yaklaşık bir aydır yaşam mücadelesi veriyor. Peki ama Serkan Ortaç kimdir, hastalığı nedir? Haberimizde Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç kimdir, hastalığı nedir? sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz. Serdar Ortaç’ın kardeşinin rahatsızlığı ve neden hastanede yattığı ortaya çıktı. İşte Serkan Ortaç kimdir, hastalığı nedir?

Serkan Ortaç'ın hastalığı nedir?

Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç'ın hastalığının nedeni belli oldu. Serkan Ortaç Maslak'taki özel bir hastanede tedavi görmektedir. Kanal D İkinci Sayfa programında iddiaya göre Serkan Ortaç'ın domuz gribi olduğu bilgisine ulaşıldı. H1N1 virüsü bulaşan Serkan Ortaç'ın iyileşmesi umut ediliyor.

Serkan Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç, “2018’in ilk yarısı iyiydi, ikinci yarıda bir sürü sağlık problemi oldu. Önce karım kaza yaptı, sonra kardeşim yoğun bakıma alındı. Virüsü buldular. H1N1’miş kardeşim. Bebekler de bile oluyormuş. Bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Tedavisi 7-8 gün sürecek. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 gün de olur diyorlar, 2 ay da…” açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar