Serhan Onat (Kuruluş Osman Aybars) sevgilisi kim?

Serhan Onat (Kuruluş Osman Aybars) sevgilisi kim? sorusu ATV'de yayınlanan dizinin reytinglerde birinci olmasıyla gündeme geldi. Çok izlenen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin gerçek hayatları merak ediliyor. İşte Kuruluş Osman Aybars'ın sevgilisi kim? sorusunun yanıtı.

Serhan Onat (Kuruluş Osman Aybars) sevgilisi kim?
Son Güncelleme: 27 Kasım 2019 Çarşamba 13:57
27 Kasım 2019 Çarşamba 13:51

Serhan Onat (Kuruluş Osman Aybars) sevgilisi kim? sorusu ATV'de yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman dizisiyle gündeme geldi. Sevilen dizi kısa sürede izleyici etkisi altına aldı. Dizinin Aybars karakteri yakışıklı olmasıyla binlerce genç kızın hayran olmasına neden oldu. Peki ama Serhan Onat (Kuruluş Osman Aybars) sevgilisi kim?  

Serhan Onat (Kuruluş Osman Aybars) sevgilisi kim?

Serhan Onat'ın son sevgilisinin kim olduğu hakkında çok fazla bilgi yoktur. Yakışıklı oyuncunun 2018 yılında aşk haberi çıkmıştır. Haberde; 'Bodrum Masalı’ dizisiyle tanınan Serhan Onat, Merve ismindeki sevgilisiyle beraber Levent Yüksel konserini dinlemeye gelenler arasındaydı. Patlayan flaşlar karşısında neye uğradığını şaşıran oyuncu, "Yeni sezon projeleri için görüşmelerim oluyor. Henüz netleşen bir şey yok ama güzel bir projeyle yeni sezonda ekranda olacağım" dedi.'' cümleleri yer almıştır. 

Genç oyuncu, 2016 yılındaki bir röportajında '' Kız arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz. O şimdi Fransa’da okuyor. Bazen aylarca görüşemediğimiz oluyor. Öyle zamanların sonunda çok heyecanlanıyorum. İşte o duygunun adı aşk. Mesefalere ve farklı hayatlara rağmen ondan vazgeçmiyor olmamın sebebi de sevgi... Bence bir ilişkide önemli olan şey, sevgi. Sevgi aşkın önüne geçiyor.'' ifadelerini kullanmıştı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar