Sen Anlat Karadeniz’den kimler ayrıldı? Vedat 2.sezonda olmayacak mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde çok sayıda ayrılan isimler olduğu belirtiliyor. Peki ya diziden kimler ayrılacak? Vedat 2.sezonda olmayacak mı?

Sen Anlat Karadeniz’den kimler ayrıldı? Vedat 2.sezonda olmayacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
16 Temmuz 2018 Pazartesi 10:10

İlk sezonuyla ekranların sevilen dizilerinden biri haline gelen hatta reyting sonuçlarıyla çoğu zaman TRT1’in en iyi dizisi olan Diriliş Ertuğrul’u bile geride bırak Sen Anlat Karadeniz dizisinde tam bir yaprak dökümü yaşanıyor. Gelen söylentilere göre Sen Anlat Karadeniz dizisinde ayrılan ayrılana. Peki ya diziden kimler ayrıldı? Vedat 2.sezonda olmayacak mı?

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili en çok konuşulanlardan biri de diziden ayrılan isimler.

Sen Anlat Karadeniz’den kimler ayrıldı?

Sinegraf imzalı dizinin geçtiğimiz günlerde Osman Sınav ve Yusuf Ömer Sınav ile birlikte yönetmenliğini yapan Emre Kabakuşak’ın diziden ayrıldığı ve yerine Veli Çelik’in geldiği haberleri konuşulmuştu. Henüz ayrılan isimler konuşulurken dizide ikinci bir kulis haberi daha ortalığı karıştırdı. Sezon ortasında ekrana gelmeye başlayan ve 21. bölümüyle sezon finali yapan dizinin ekibindeki değişimler devam ediyor. Yayınlandığı Çarşamba akşamları reyting rekorları kıran dizinin bu kez de senaristlerinin değiştiği haberleri sosyal medyaya adeta bomba gibi düştü. Dizinin başından beri hikayeyi yazan ve senaristliğini yapan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in projeden ayrıldığı ve yeni sezon için yeni senaristler arandığı bilgisine yer verildi. Kulis haberlerine göre, Eryılmaz ve Erdem’in yerine teklif giden senaristlerin de projeyi kabul etmedikleri şeklinde bilgiler dolaşıyor. Bu kadar kısa sürede büyük başarı kazanmış bir dizinin başından beri hikayeyi yazan isimlerin ayrılması, yeni isimlerin aynı başarıyı tutturup tutturamayacakları, izleyenler tarafından merak ediliyor.

Vedat karakteri 2.sezonda olmayacak mı?

Dizinin 1.sezonu yayınlanırken dizinin 1 sezonluk anlaşması olduğu ve Osman Sınav'ın Star TV için yeni sezonda yeni anlaşması olduğu haberleri çıkmıştı. Vedat Karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu'nun da diziden ayrılacağı iddiaları yer almıştı. Aslında 1.sezonun ortasında final görünüyordu ancak reytinglerin iyi gitmesiyle birlikte ATV ve yapımcıyı karşı karşıya getirdi ve 2.sezon için yapımcıya kanal tarafından baskı yapıldı. Sinegraf 2.sezon için ikna edildi ancak 2.sezonda birçok isim yer almayacağını yönetime bildirdi. Söylentilere göre Vedat karakteri de 2.sezon 3.bölümden itibaren dizide olmayacak.

Geçtiğimiz gün ortaya atılan ayrılık iddiaları

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Tahir En beğenilen yorum
Vedat dizide olsun. Onun yerini hec kim kötű xsrakter veremez