Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak?

ATV'de yayımlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin ne zaman başlayacağı dizinin hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Duygusal ve gerilim içerikli dizi Sen Anlat Karadeniz'in ne zaman başlayacağı ile ilgili hazırladığımız haber. İşte Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonda başlayacağı tarih.

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:37

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz yaptığı sezon finaliyle hala akıllarda kalmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezon tarihi ve yeni sezonda yaşanılacaklar merak edilmeye başladnı. Yangaz kelimesiyle beyin fırtınaları estiren dizinin yeni sezon tarihi ve yeni sezonda nelerin yaşanacağı belli oldu. İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinin başlayacağı tarih. Sen Anlat Karadeniz dizisi ne zaman başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak?

Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan henüz bir açıklama gelmese de sevilen dizinin en geç eylül ayı itibarıyla izleyicinin karşısında olacağı söyleniliyor. 

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda ne yaşanacak?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar