Sema Keçik kimdir? Sema Keçik’in sevgilisi Halil İbrahim Kurum kimdir?

Son olarak Yeni Gelin dizisinde rol alan Sema Keçik’in 25 yaş küçük sevgilisi merak konusu oldu. Sema Keçik kimdir? Sema Keçik’in sevgilisi Halil İbrahim Kurum kimdir?

Sema Keçik kimdir? Sema Keçik’in sevgilisi Halil İbrahim Kurum kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
9 Ekim 2018 Salı 08:59

Oyuncu Sema Keçik aynı dizide rol aldığı kendisinden 25 yaş küçük olan Halil İbrahim Kurum’a gönlünü kaptırdı. Aradığı aşkı sette bulan Sema Keçik ile Halil İbrahim Kurum’un arkadaşlığı tutku dolu bir aşka dönüştü.  İkili set dışında da hep birlikte zaman geçiriyor.

Sema Keçik kimdir?

1965 yılında Ağrı’da dünyaya gelen Sema Keçik aslen Ağrı-Diyadinlidir. Oyunculuk eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı  bölümünde alan ve çeşitli oyuncular tarafından ses ve ritim eğitimi alan usta oyuncu Sema Keçik ayrıca Hindistan’da Kathali ve Nohiniyattam’da dans eğitimi aldı. Bir çok tiyatro oyununda oynayan başarılı oyuncu Sema Keçik yıldızı Muhteşem Yüzyı dizisiyle parlatı. Ayrıca İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin solist dansçısı olan Keçik iş hayatındaki başarısıyla adından sıkça söz ettirdi. 1 kız evladı olan ve eşini 2008 yılında kaybeden Sema Keçik zor günleri atlatması bir hayli zaman aldı.

2018 yılında Yeni Gelin dizisinde

2015 yılında Aşk Yenide dizisinde

2014 yılında Paşa Gönlüm dizisinde

2011-2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde

2009 yılında Bir Bulut Olsam filminde

2006 yılında Sıla dizisinde

2004 yılında Yazu Tura filminde

Halil İbrahim Kurum kimdir?

1990 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nde tamamlayan Halil İbrahim Kurum, Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaktadır. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de yakından ilgili olan Halil İbrahim Kurum, solist olarak da sahne almaktadır. Oyunculuğunu geliştirmek adına Almanya ve Hindistan gibi ülkelere giderek buralarda çeşitli kurslara katılan Halil İbrahim Kurum, profesyonel anlamda ilk oyunculuk deneyimini Show TV 'de yayınlanan Yeni Gelin dizisi ile gerçekleştirmiştir. Sema Keçik ve Mustafa Avkıran gibi usta oyuncularla birlikte Dağhan Külegeç, Tolga Mendi, Şilan Makal, Jessica May gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Yeni Gelin dizisinde rol alan Halil İbrahim Kurum, bu dizide Baran karakterini canlandırmaktadır. Show TV'de yayınlanan Yeni Gelin Dizisi, Halil İbrahim Kurum'un ilk ekran deneyimidir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Myvip En beğenilen yorum
Pes