İçerde dizisinin Şevko’su Sedat Payas neden simit satıyor?

Bir zamanlar ekranların reyting rekorları kıran İçerde dizisinin oyuncusu Şevko yani Sedat Payas neden simit satmaya başladı?

İçerde dizisinin Şevko’su Sedat Payas neden simit satıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 11:18

Geçtiğimiz yıl final yapan İçerde dizisinde Şevko rolünü üstlenen Sedat Payas kimdir, neden simit satıyor? Soruları sorulmaya başladı. Sedat Payas’ın ekonomik durumuna ne oldu?

Yayınladığı dönemde reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin final yapmasıyla bir oyuncu işsiz kaldı. Dizide Şevko karakterini oynayan Payas, şimdilerde geçimini sağlayabilmek için sokaklarda simit ve sandviç satıyor.

İçerde dizisinin Sevko’su Sedat Payas neden simit satıyor?

Flasflas sayfasına ulaşan fotoğraflarda Payas'ın sandviç ve simit sattığı ortaya çıktı. Dizinin birçok oyuncusu kendisine yeni yapımlarda yer bulurken yan karakter olarak çalışan oyuncular geçimini sağlamak için farklı işlere yöneldi. İçerde dizisinden sonra iş bulamadığını ve annesine bakmak için simit, sandviç sattığını söyleyen Payas, yeni işinden şikayetçi olmadığını da söyledi.

Sedat Payas kimdir?

Sedat Payas, İçerde, Vücut, Kolpaçino: Bomba, Kalbim Seni Seçti, Çakıl Taşları ve Kurtlar Vadisi gibi dizi ve filmlerde rol aldı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar