Seda Akgül’ün yerine gelen Esra Eron kimdir?

Geçtiğimiz günlerde TV8’de yayınlanan Gel Konuşalım programını sunan Seda Akgül artık programda olmayacağını açıkladı. Bunun üzerine Seda Akgül’ün yerine gelecek isim merak edilmeye başladı. Gel Konuşalım programının yeni sunucusu Esra Eron mu, kimdir?

Seda Akgül’ün yerine gelen Esra Eron kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
30 Temmuz 2018 Pazartesi 15:22

Gel Konuşalım’a veda eden Seda Akgül’ün yerine gelecek yeni isim belli oldu. Hakan Ural’a 2002 Miss Turkey Güzellik yarışmasında üçüncü olan Esra Eron, eşlik edecek. Peki, Gel Konuşalım’ın yeni sunucusu Esra Eron kimdir?

Esra Eron Kimdir?

Doğum Tarihi: 1.1.1980 -38 yaşındaki manken ve oyuncu Esra Eron İzmir doğumludur.  Kariyerine oyuncu ve manken olarak çok fazla şey sığdıran güzel yıldız, lise eğitimini tamamladıktan sonra güzellik yarışmalarındaki başarıları ile dikkat çekmiştir. Göz önünde olmayı pek sevmeyen star, bu özelliği ile magazin basınını arkasından dolaştırmaktadır. Esra Eron burcunun tüm özelliklerini üzerinde taşımakta ve oğlak burcu özelliği olarak son derece disiplinli çalışmalar yapmaktadır.

2002 yılında Miss Turkey yarışmasını 3.olarak tamamlayan oyuncu, daha sonra ülkemizi Miss Europe’da temsil etmiştir. Bu yarışmada da 3. olan Esra Eron, bu süreç sonunda ünlü isimlerle de çalışma fırsatını elde etmiştir. Bir süre dizi projelerine çok sıcak bakan oyuncu daha sonra sunucu ve spikerlik yapmak için eğitim almış ve daha çok bu tür yapımlarda çalışmayı tercih etmiştir. 2015 yılında Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Feryal Tümen karakteri ile TV ekranlarına hızlı bir dönüş yapan Esra Eron dizinin yakaladığı başarıda da pay sahibidir.

Romantik-komedi türünde çekilen dizide pek çok ünlü oyuncu yer almaktadır. İstanbul’da çekilen dizi 19 Haziran 2015’te başlamıştır ve halen devam etmektedir. Elçin Sangu, Barış Arduç, Nergis Kumbasar, Levent Ülgen, Ferdi Merter ve Hikmet Körmükçü’nün de yer aldığı dizi izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilmektedir.

Filmografisi

Kiralık Aşk (Feryal Tümen) - 2015

Hırsız Var! (Begüm) - 2004

Çatıdaki Kız - 2002

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar