Reynmen nedir, fenomen Reynmen'in isminin gerçek anlamı nedir? Derdim Olsun dinle

Instagram'da ünlenen Reynmen adlı fenomen ile ilgili bilgiler merak edilmeye başladı. Adının farklı olmasından dolayı Reynmen nedir, fenomen Reynmen'in isminin anlamı nedir? sorusu gündeme geldi. İşte Reynmen nedir, fenomen Reynmen'in isminin anlamı nedir? Reynmen'in gerçek adı nedir?

Reynmen nedir, fenomen Reynmen'in isminin gerçek anlamı nedir? Derdim Olsun dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
27 Ocak 2019 Pazar 09:54

Reynmen nedir, fenomen Reynmen'in isminin anlamı nedir? sorusu günümüzde sosyal medyayla ünlenen isimlerin hayatları merak edilmeye başladı. Sosyal medya fenomeni diye tabir edilen isimler son derece dikkat çekmekte. Reynmen'de paylaştığı fotoğraflar, videolarla sosyal medyanın gözdesi. Peki ama Reynmen nedir, Reynmen anlama nedir, Fenomen Reynmen'in isminin anlamı nedir? gibi sorular gündemde. İşte Reynmen nedir, fenomen Reynmen'in isminin anlamı nedir? soruların cevapları. 

Reynmen nedir, anlamı nedir?

3 Ağustos günü Reynmen adlı fenomen sosyal medyadan isminin anlamını açıkladı. 

Reynmen adının anlamını, ''Evet arkadaşlar, Reynmen'in gerçek anlamını açıklıyorum! Reyn: Leke, kir, pas. Günahın artması, kalp katılığı, gönül karası anlamına geliyor. Men ise 'engellemek, yasaklamak' anlamına geliyor. Yani Günahın artmasını engellemek, kalp katılığını engellemek, yasaklamak gibi anlamı var. Yağmur Adam anlamı da güzel tabii ama Osmanlıca bir anlamı da mevcut.'' açıklamasını yaptı.

Evet Reynmen'in gerçek anlamı günahın artmasını engellemek demekmiş.

Reynmen Derdim Olsun dinle

Reynmen adlı sosyal medya fenomeni sözü ve müziği Emre Şakar'a, düzenlemesi Özkan Meydan ve Alican Özbugutu'ya ait Derdim Olsun şarkısını yayınladı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar