PS Plus Nisan 2019 oyunları | PS Plus Nisan Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Nisan Oyunları

PS Plus Nisan 2019 oyunları | PS Plus Nisan Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Nisan Oyunları | Playstation oyunseverlerin merakla beklediği Ps Plus Nisan oyunları şimdiden merak konusu oldu. Mart ayında dağıtılan oyunlarda kullanıcıları memnun eden Ps Plus'ın bu ay da iddialı olabilir

PS Plus Nisan 2019 oyunları | PS Plus Nisan Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Nisan Oyunları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
28 Mart 2019 Perşembe 20:20

PS Plus Nisan 2019 oyunları | PS Plus Nisan Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Nisan Oyunları | Playstation oyunseverlerin merakla beklediği Ps Plus Nisan oyunları şimdiden merak konusu oldu. Mart ayında dağıtılan oyunlarda kullanıcıları memnun eden Ps Plus'ın bu ay da iddialı olabilir. Kullanıcılar şimdiden PS Plus Nisan 2019 oyunları | PS Plus Nisan Ayının Ücretsiz Oyunları | 2019 PS Plus Nisan Oyunları aramalarını yaptırmaya başladı. Bile

Şubat ayında özellikle PlayStation Plus aboneleri Call of Duty: Modern Warfare Remastered ücretsiz olarak indirmesi kullanıcıları mest etti. PS Plus Nisan 2019 oyunlarında da  kullanıcıları sevindirecek oyunlar paylaşması bekleniyor. Zira PS Plus'ın Şubat ayında dağıttığı oyunları piyasa değeri yaklaşık 300 lira.

Divekick (PS3, PS Vita) Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3) Gunhouse (PS4, PS Vita) Rogue Aces (PS4, PS Vita)

PS Plus 2019 Nisan oyunları henüz belli olmadu. Milyonlarca Playstation oyuncusunun merakla beklediği soru PS Plus 2019'da hangi oyunları bedava olarak oyuncularına servis edecek. Konuyla ilgili forumda oyuncuların açtıklarını konularda bazı tahminler ise şöyle:

The Order 1886,

Killzone,

The Last of Us Remastered

Watch Dogs 2

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

The Division

Middle-earth: Shadow of Mordor

Dishonered 2

Dead Cells

Witcher 3

Skyrim 

Enter Thé Gungeon 

A way out

Far Cry 4

Assassin Creed

Metro 2033

Street Fighter 5

Borderlands

Batman

Middle Earth

Titanfall 2

Dark Souls 

PS Plus Nisan 2019 oyunları belli oldu

The Surge
Deck13 adlı oyun firması tarafından geliştirilen The Surge, Mayıs 2017 tarihinde kullanıcılara sunuldu. Oyunun türü ise aksiyon, rol yapma üzerine kurulu. Oyun PlayStation platformunun yanı sıra Xbox ve PC platformlarında da oynanabiliyor. Oyun şu an Steam’de 95 TL olarak fiyatlandırılmış. Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Canon Exiles
Funcom tarafından Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen Canon Exiles, bir aksiyon, macera ve hayatta kalma oyunu. Oyun piyasaya 2018 yılının Mayıs ayında sürüldü. Söz konusu oyun PlayStation platformunun yanı sıra, Xbox ve PCplatformlarında da oynanabilir durumda. Oyun şu an Steam’de 109 TL fiyat etiketine sahip. Oyunun fragmanını asağıdan izleyebilirsiniz.

Ps Plus nedir?

Playstation Plus sistemi, Sony'nin oyun konsollarında kullandığı ayrıcalıklı bir sistemdir. Bu sistem tahmin edeceğiniz üzere ücretlidir. Playstation Plus'ı ilk 14 gün denemek ücretsizdir ve her Playstation kullanıcısını bir defaya mahsus 14 günlük Playstation Plus deneme hakkı bulunmaktadır. Bunun dışında Playstation Plus'ın 1 aylık üyelik ücreti 14 TL, 3 aylık üyelik ücreti 29.00 TL ve 1 yıllık üyelik ücreti ise 99.00 TL'dir. Kimi zaman Playstation Plus'ın üyelik ücretinde indirim yapılmaktadır. Ayrıca yine bölgelere göre fiyat farklılığı bulunmaktadır. Bu farklılık daha çok kur farkından dolayı ortaya çıkmaktadır.

Playstation Plus sistemi sayesinde ücretsiz oyunlar, ücretsiz temalar, ücretsiz avatarlar veya ücretsiz uygulamalar elde edebiliyorsunuz. Üstelik herşey bununla sınırlı değil tabi ki pek çok oyunda Playstation Plus sahiplerine özel indirimler bulunuyor. Bu indirimler genel olarak ufak indirimler oluyor. Bunların dışında Playstation Plus üyeleri kendilerine özel 1 GB'lık bulut depolama alanına sahip oluyorlar. Bu bulut depolama alanı sayesinde oyunlardaki save dosyalarını konsola kayıt ettirmenin yanı sıra aynı zamanda bulut depolama alanına da yüklüyorlar. Böylelikle konsolunuzda oluşabilecek bir durum save dosyalarınızı etkilemiyor olacak. Ayrıca Playstation Plus üyeleri özellikle Sony'nin kendi yaptığı oyunlara daha erken erişebiliyor.

Son olarak Playstation 4'te oyunları online oynayabilmek için de Playstation Plus üyeliğine sahip olmanız gerekiyor. Ancak bu zorunluluk her oyunda bulunmuyor. Örneğin Playstation 4'te yer alan F2P MMOFPS oyunu Blacklight: Retribution'ı Online oynayabilmek için Playstation Plus üyeliğine sahip olma zorunluluğunuz yok. Ancak Battlefield 4 oyununu online oynayabilmek için Playstation Plus üyesi olmanız gerekiyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar