Onur Alp Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni, ınstagram?

Onur Alp Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni, ınstagram? Soruları araştırılmaya başlandı. Ankara’da kaçan kurbanın peşinden giden Onur Alp Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni, ınstagram? İşte detaylar

Onur Alp Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni, ınstagram?
Son Güncelleme: 23 Temmuz 2021 Cuma 15:57
23 Temmuz 2021 Cuma 15:55

Onur Alp Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni, ınstagram? Ankara’da kaçan kurbanın peşinden gittikten sonra kaybolan ve cesedi bulunan Onur Alp Eker’in biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki, Onur Alp Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni, ınstagram? Sizler için araştırdık…

Onur Alp Eker kimdir, kaç yaşında, nereli, ölüm nedeni, ınstagram?

Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolan ve dün akşam cesedine ulaşılan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'in otopsi işlemlerine başlandı. İlk bilgilere göre Eker'in üstündeki kıyafetlere ve vücuduna herhangi bir zarar gelmediği belirtildi.

Pursaklar ilçesi Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde dün akşam bulunan tıp fakültesi öğrencisi Eker'in cesedi, ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığına getirildi.

Eker'in cenazesi, otopsinin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Polis ekiplerinin Eker'in ölümüyle ilgili soruşturması devam ediyor. Bu arada, ailenin Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişi sürüyor.

Onur Alp Eker'in cesedine ulaşıldığında, üstündeki kıyafetlere ve vücuduna herhangi bir zarar gelmediği, cep telefonunun da yanında olduğu belirtildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar