Neslihan Atagül Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da mı oynayacak?

En son internet dizisi olan Dip ile ekranlara gelen Neslihan Atagül’ün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacağı iddia edildi.

Neslihan Atagül Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da mı oynayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
5 Aralık 2018 Çarşamba 18:38

Son olarak Star TV'de ekranlara gelen ve fırtınalar estiren Kara Sevda'da rol alan ve sonrasında Dip internet dizisinde oynayan Neslihan Atagül’ün ekranlara döneceği iddia edildi. Neslihan Atagül Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da mı oynayacak?

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. sezonuyla tam gaz devam ediyor. Sevilen dizi 4 yıldır başarısından bir şey kaybetmezken kadrosunda bir takım değişiklikler olmuştu. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu'nun paylaştığı diziden bu sezon Deniz Çakır ayrılmıştı. Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın yaptığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

Neslihan Atagül Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da mı oynayacak?

İddialara göre Raci Şaşmaz'la görüşüp teklifini kabul eden Neslihan Atagül, Deniz Çakır'ın yerine EDHO'ya dahil olacak. Henüz iki taraftan da konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bomba bir ismin dahil olacağı söylentisi sosyal medyayı bir anda hareketlendirdi.

Dizinin müdavimleri Deniz Çakır’ın diziden ayrılmasıyla büyük şok yaşamıştı. Çakır’dan boşalan yere Neslihan Atagül’ün dahil edileceği ve Recai Şaşmaz ile görüşen Atagül’ün kendisine sunulan teklifi kabul ettiği sosyal medyada Adolftay isimli bir kullanıcı tarafından açıklandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar