Youtuber Emre Özkan'ın sevgilisi Nahide Cansu Kovancı kimdir?

Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı ile ilgili gelen haberler yakınlarını büyük üzüntüye boğdu. Yangında hayatını kaybeden Youtuber Emre Özkan'ın sevgilisi Nahide Cansu Kovancı kimdir?

Youtuber Emre Özkan'ın sevgilisi Nahide Cansu Kovancı kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
14 Kasım 2018 Çarşamba 08:54

Bağcılar'da Emre Özkan'ın kiraladığı stüdyoda çıkan yangın sonrasında ünlü Youtuber Emre Özkan ve sevgilisi Nahide Cansu Kovancı hayatını kaybetti. Peki ya ölen Youtuber Emre Özkan'ın sevgilisi kimdir?

Son zamanlarda ülkemizde yaygınlaşan ve hatta meslek haline gelen Youtuber’lık mesleğinin temsilcilerinden Emre Özkan ve kız arkadaşı hayatını kaybetti. Emre Özkan'ın kız arkadaşı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Bağcılar İstanbul Caddesi üzerideki bir stüdyoda sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangına itfaiye müdahale etti. Yangın itfaiye tarafından söndürüldü. İçeri giren itfaiye ekipleri 2 kişinin cesedini buldu. Cesetler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, cesetlerin kimlikleri de tespit edildi. Yangında hayatını kaybeden 2 kişinin, Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu anlaşıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Çekmiş olduğu eğlenceli parodi videolarıyla sık sık gündeme gelen Emre Özkan, İstanbul Arel Üniversite'nde Radvo, TV ve Sineme Bölümü okuyordu. Düğünlerde de piyanistlik yapan Özkan'ın en büyük amacı okulunu bitirip yönetmen olmaktı.

Emre Özkan ve sevgilisi Nahide Cansu Kovancı nasıl öldü?

Emre Özkan ile arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, stüdyoda kayıt yaparken çıkan yangında alevlerin arasında kalmış, hayatlarını kaybetmişlerdi. Bağcılar’daki Cebel Pasajı’nın bodrum katında bulunan ve ses geçirmemesi için köpükle kaplı olan stüdyonun, yeni alınan elektrik sobasının kablosunun aşırı ısınması nedeniyle yandığı belirlendi.

Nahide Cansu Kovancı kimdir?

Türkiye'de en sevilen Youtuber’lardan bir tanesi olan Emre Özkan'ın ölüm haberini aldı. Detaylar gelmeye başladıkça aynı stüdyoda yanında bir kişinin daha olduğu ve onun da hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine Emre Özkan'ın yanındaki arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu belirlendi. Emre Özkan ile birlikte cansız bedeni bulunan Nahide Cansu Kovancı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisiydi. Kovancı bugün Bağcılar'da Özkan'ın kiraladığı stüdyoda sabaha karşı çıkan yangında can verdi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar