Genç rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) kimdir, neden öldü?

Rap dünyasının genç isimlerinden biri olan rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) yaşamını yitirdi. Peki ya rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) kimdir, neden öldü?

Genç rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) kimdir, neden öldü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
31 Mayıs 2018 Perşembe 12:00

Son günlerde rap dünyasının üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü rapçi Ezhel’in gözaltına alınıp tutuklanmasının ardından Khontkar ve Young Bego’nun da tutuklanması ile birlikte rap müzikseverler üzüldü. Tüm bu haberlerden sonra şimdi de genç bir rapçinin ölüm haberi geldi. Genç rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) kimdir, neden öldü?

Genç rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) kimdir?

Aşkın Mert Salcıoğlu 2000 yılında dünyaya geldi. Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına yeni giren Vio, küçüklüğünden beri ilgi duyduğu rap müziğiyle ilk ilköğretim yıllarında uğraşmaya başladı. Genç yaşında yazığı sözlerle ciddi hayran kitlesine ulaşan Vio, Türkçe Rap için gelecek vadeden genç bir sanatçıydı.

Genç rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) neden öldü?

Türk Rap camiasından olan genç bir isim rapçi Vio (Aşkın Mert Salcıoğlu) hayatını kaybetti. Oldukça genç ve yetenekli müzisyen Vio’nun ölüm haberiyle herkes şaşırdı. Vio yani Aşkın Mert Salcıoğlu’nun ölüm haberi ardından bağlı olduğu M.O.B Entertainment’in yaptığı açıklamaya göre Salcıoğlu,  gece kalbi durmuş şekilde acil servise getirildi. Acil serviste yapılan müdahaleler yeterli olmadı. Vio akşam saatlerinde ise hayata gözlerini yumdu. Genç sanatçının cenazesi (01.6.2018 Cuma) öğle namazında Beylikdüzü Kavaklı Camiisinden kaldırıldı. Vio’nun Tepki, GNG ve Motive ile seslendirdiği “Hoşgeldin Mahalleme” isimli şarkının videosu, 1 Haziran’da sevenleriyle buluşacakken hayata veda etmesi haberi geldi. 18 yaşında olan genç rapçinin neden yaşamını yitirdiği konusunda kesin bilgi yer almıyor.

RIP VIO!

1 Haziran’da cypher videosu yayınlanacak “Hoşgeldin Mahalleme” teaserı;

Ekibi ölümünü böyle duyurdu

O Ses Türkiye’ye katılmasının ardından iyice tanınan Tepki’nin M.O.B ekibinden olan Vio Sensei (Aşkın Mert Şalcıoğlu) 18 yaşında hayatını kaybetti. Vio’nun hayatını kaybettiğini, ekip Instagram’da paylaştıkları görsel ile duyurdu.

Tutuklu Rapçi Khontkar'dan Vio'ya Mektup

Sevgili dostum, kardeşim Vio,

Ölüm haberini gazetedeki bir sayfadan okumak beni paramparça etti. Hele ki cezaevinde olup ta bu bilginin aslına günlerce ulaşamamak… Henüz öğrendim gerçekleri. Gazete “dedikodu” diyordu. Bana da söylemediler.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

mehmet En beğenilen yorum
mk adam kalp krizinden öldü herkez uyuşturucu diyor salakmısınz
merve
V HUZUR ICINDE YAT , mezari nerde?
Deha
Seni Çok Seviyorum Huzur İçinde Yat Vio! :(
hfjs
Seni seviyorum vio
azra
vio nun ölümü yüzünden tek yıkılan ve o öldüğü için benim de ölmem gerekiyor diye düşünen vee günlerce ağlayan yemek yemeyen su içmeyen kişi ben miyim