Müge Anlı aslen nereli? Müge Anlı kaç yaşında? Müge Anlı evli mi? Müge Anlı kimdir?

Altın Kelebek ödül töreninde en iyi kadın sunucu ödülünü kazanan Müge Anlı sosyal medyanın gündeminde. Öyle ki Müge Anlı kimdir? Müge Anlı kaç yaşında? Müge Anlı aslen nereli? Müge Anlı evli mi? Müge Anlı'nın çocuğu var mı gibi sorular google'da en çok aratılanlar arasında

Müge Anlı aslen nereli? Müge Anlı kaç yaşında? Müge Anlı evli mi?  Müge Anlı kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
10 Aralık 2018 Pazartesi 14:00

9 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilen Altın Kelebek ödüllerinde Müge Anlı ile Ttlı Sert programıyla yılın en iyi kadın sunucusu ödülünü alan Müge Anlı sosyal medyada gündem oldu. Öyle ki Müge Anlı kimdir? Müge Anlı kaç yaşında? Müge Anlı aslen nereli? Müge Anlı evi mi? Müge Anlı'nın çocuğu var mı gibi sorular google'da en çok aratılanları arasına girdi. 

Müge Anlı neden gündem oldu?

Müge Anlı Altın Kelebek ödüllerinde 2018 yılının en iyi kadın sunucusu seçildi. Bunun üzerine  sosyal medyada gündem olan Müge Anlı hakkında en çok aratılan ve merak edilen de Müge Anlı'nın aslen nereli olduğuydu. 

Müge Anlı aslen nereli?

Ödül töreninin ardından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri de Müge Anlı'nın aslen nereli olduğu konusuydu.

Müge Anlı doğma büyüme İstanbullu. Ancak Müge Anlı Kırım Tatarıdır. Bu detay Zeynep Özal'ın Bir Kadın Birkaç Hayat kitabında bulunmaktadır. Televizyonculuk kariyerine magazin sunucusu olarak başlayan Müge Anlı bir süre Şenay Düdek ile kanal d ekranlarında magazin programı yaptı. Ardından Şenay Düdek'in programdan ayrılması ile programını Pakize Suda ile devam ettiren Anlı daha  sonra magazin programını sonlandırarak öğle kuşağında Kadın programları yapmaya başladı. 

Müge Anlı Hangi Okul Mezunu?

Müge Anlı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunudur. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi'nde hukuk üzerine yüksek lisans yapmıştır. 

Müge Anlı Evli mi?

Müge Anlı Burhan Akdağ ile bir evlilik yaşamıştır. 2008 yılında boşandığı Burhan Akdağ'dan 1 kız çocuğu olan Müge Anlı daha sonra bir evlilik yaşamamıştır. Müge Anlı eski eşi Burhan Akdağ'dan boşandıktan sonra özellikle Kızı Lidya Akdağ'ın vilayesi konusunda Burhan Akdağ ile ciddi sorunlar yaşamasıyla gündeme gelmişti. 

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi.

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar