Mucize Doktor Adil Hoca neden yok? Reha Özcan neden diziden ayrıldı?

Mucize Doktor Adil Hoca neden yok? Reha Özcan neden diziden ayrıldı? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca şoku yaşandı. Perşembe akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini canlandıran Reha Özcan’ın ayrılışı izleyenleri oldukça üzdü.

Mucize Doktor Adil Hoca neden yok? Reha Özcan neden diziden ayrıldı?
Son Güncelleme: 18 Şubat 2021 Perşembe 15:08
18 Şubat 2021 Perşembe 15:04

Mucize Doktor son bölümünde iki aile arasındaki husumette kurşunun hedefi olan Adil Hoca, apansız bir şekilde hayatını kaybetti. Apart topar ameliyata alınan Adil Hoca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayata veda etti. Bir süredir ayrılacağı konuşulan Adil Hoca'nın nasıl veda edeceği merakla bekleniyordu.

Reha Özcan kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, "Adil olmak çok zor özellikle bu tencere dipli dünyada. Ben bir Ali'ye tutuldum onun hayat bulması için çok sevdim onu. Adil öldü ama şimdi sıra sizde. İhtiyacınız olan sevgiyi Adil olup attırın birbirinize çünkü bu dünyada siz de dahil olmak üzere bir çok Ali var. Yardımlaşma saygının en temel kuralı. Dünyayı iyilik kurtarır. Hep birlikte iyiliğe kaçalım.Bana gösterdiğiniz teveccühe minnettarım. 'Mucize Doktor'da bu karakteri oynamama vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Muhteşem bir ekipten ayrılmanın hüznü içinde olsam da yarın çok güzel bir gün olacak. Yeni bir karakterin dünyasında buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın." ifadelerine yer verdi.

 

 

Reha Özcan kimdir?

Reha Özcan, 5 Temmuz 1965 tarihinde Bingöl’de doğmuştur. Aslen Boyabat'lıdır. Tam adı Ragıp Reha Özcan'dır. Kardeşi Serhat Özcan’da kendisi gibi oyuncudur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden 1987 yılında mezun oldu. Aynı yıl Trabzon Devlet Tiyatrosu'na başladı. 1990-1991 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı.

1992-1993 sezonunda Antalya'ya yerleşti ve Antalya Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi'nin Tiyatro kulübünde ve Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmen olarak görev yapan Reha Özcan, 2010 – 2011 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Ekim 2016’da Devlet Tiyatrolarından emekli oldu.

2017’de Müfit Can Saçıntı'nın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği “Yaşamak Güzel Şey” adlı sinema filminde rol aldı. Adı Efsane, Maral: En Güzel Hikayem, Karadayı, Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu, IV. Osman gibi bir çok projede yer alan Reha Özcan, şimdilerde Fox TV ekranlarında yer alan Mucize Doktor adlı dizide Adil karakterine hayat vermektedir. Reha Özcan, 1.83 metre boyunda, 81 kilo ve Yengeç burcudur.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar