Elif Atbaş kimdir, Melisa Aslı Pamuk’a lezbiyen ilişki mi teklif etti?

Çarpışma dizisinin güzel oyuncusu Melisa Aslı Pamuk, Elif Atbaş tarafından tehdit edildiğini belirterek savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Peki ya Elif Atbaş kimdir, Melisa Aslı Pamuk’a lezbiyen ilişki teklifinde mi bulundu? Aralarında ne yaşandı?

Elif Atbaş kimdir, Melisa Aslı Pamuk’a lezbiyen ilişki mi teklif etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
21 Kasım 2018 Çarşamba 14:08

En son Kara Sevda dizisi ile ekranlara gelen ve yeni başlayacak olan Çarpış dizisinde oynayan Melisa Aslı Pamuk, kendisini tehdit ettiğini öne sürerek Elif Atbaş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Merak edilen ise Elif Atbaş Melisa Aslı Pamuk’a lezbiyen ilişki mi teklif etti?

Melisa Aslı Pamuk Elif Atbaş'tan neden şikayetçi oldu?

Daha önce, Miss Turkey 2011 Güzeli Melisa Aslı Pamuk, kendisine âşık olduğunu söylemesi üzerine arkadaşlığını kestiği kız arkadaşı Elif Atbaş tarafından 'yüzüne kezzap atılmak' ve 'öldürülmek' ile tehdit edildiğini belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Sonra da davadan vazgeçmişti. Melisa Aslı Pamuk yine mahkemeye başvurdu. 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Elif Atbaş, karara itiraz etti. Yargıtay da dosyayı yerel mahkemeye geri yolladı. Yerel mahkeme, Melisa Aslı Pamuk ile Elif Atbaş'a uzlaşıp isteyip istemediklerini soracak.

Elif Atbaş Melisa Aslı Pamuk’a lezbiyen ilişki mi teklif etti?

Çarpışma dizisiyle ekranlarda yer alacak Pamuk, kendisinden hoşlanan Elif Atbaş tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü. Melisa Aslı Pamuk, tehdit edildiğini belirterek mahkemeye başvurdu. Bunun üzerinde Elif Atbaş’ın oyuncu Melisa Aslı Pamuk’u lezbiyen ilişki teklifi etmiş olabileceği akıllara geldi.

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Melisa Aslı Pamuk, 14.04.1992 tarihinde Hollanda'nın Harleem kentinde dünyaya gelmiştir. 2011 yılında Miss Turkey'de birinci olan Pamuk, tacı takmanın mutluluğunu yaşamıştır. 2011 yılında Türkiye'yi Brezilya'da temsil etme hakkını elde eden güzel isim, 2009 yılında da Best Model of Turkey adlı yarışmada Umut/Gelecek Vaat Eden Model ünvanını elde etmiştir.  İyi seviyede Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve orta seviyede Fransızca konuşabilen Pamuk, Hollanda'da Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimine başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. 1,76 cm boyunda olan Melisa Aslı Pamuk, modelliğe 14 yaşında başlamıştır.  Pamuk, henüz on üç yaşında iken, 2004 yılında yönetmenliğini Tamara Miranda'nın yaptığı ve Hollanda'da yayınlanan Dat zit wel snor adlı kısa filmde başrolde Hayal adlı karakteri canlandırmıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri almıştır. Türkiye deki oyunculuk kariyeri ise ilk olarak bir gsm reklamında oynamasıyla başlamış. Daha sonra 3. sezonunda olan Yer Gök Aşk adlı diziye diğer başrollerin diziden ayrılması üzerine başrol olarak geçmiştir. Aynı yıl G.D.O. KaraKedi adlı ilk sinema filminde yer almıştır.

Elif Atbaş kimdir?

Sinan Ceceli ile ortak çalışması olan "Gelme"yle çıkış yapan Türk besteci ve şarkıcı.

Sinan Ceceli feat. Elif Atbaş- Gelme

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar