Medical Park kimin, TV8'i satın aldı mı?

Medical Park kimin, TV8'i satın aldı mı? | Medical Park markalarını bünyesinde bulunduran MLP Care, TV8'i satın aldığı iddialarına ilişkin yazılı açıklama geldi. Peki Medical Park kimin, TV8'i satın aldı mı?

Medical Park kimin, TV8'i satın aldı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
12 Mart 2019 Salı 17:55

Medical Park kimin, TV8'i satın aldı mı? | Medical Park markalarını bünyesinde bulunduran MLP Care, TV8'i satın aldığı iddialarına ilişkin yazılı açıklama geldi. Peki Medical Park kimin, TV8'i satın aldı mı? sorularının yanıtları haberimizde bulabilirsiniz.

Medical Park Care TV8'i satın aldı mı?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in Medical Park markalarını bünyesinde bulunduran MLP Care'ye sayıldığı iddia edilmişti. İddiaların yayılmasının ardında google'de en çok aratılan konularadan biri de Medical Park kimin, TV8'i satın aldı mı? Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan kurum şu ifadeleri kullandı: 

11 Mart 2019 tarihinde çeşitli web sitelerinde yayınlanan ve daha sonra sosyal medyaya yansıyan TV8’in satışına ilişkin haberlerde Medical Park adının geçmesi, tarafımızdan kamuoyuna bilgilendirme yapılması ihtiyacını beraberinde getirmiştir.

Liv Hospital ve Medical Park markalarını bünyesinde bulunduran MLP Sağlık Hizmetleri (MLP Care) olarak; söz konusu haberlerde yer alan TV8’in satışı için Medical Park ile görüşme yapıldığı ve/veya TV8’in Medical Park’a satıldığına ilişkin iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtmek isteriz. Şirketimizin bu konuda herhangi bir girişimi ya da görüşmesinin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Medical Park'ın sahibi kim?

Bu hastanenin kuruluşuna değinebilmemiz için bundan 20 yıl öncesine kadar gitmemiz gerekir. 1995 yılında; tıp fakültesi okumanın gerektirdiği zeka ve pes etmezlik ile bir girişimci olmanın gerektirdiği çalışkanlık, keskin görüşlülük yeteneklerini bir arada barındıran Muharrem Usta, gelecekte Türkiye’nin en saygın sağlık kuruluşlarından biri olacak olan Medical Park’ın temellerini atmıştır. Yani Medical Park; 1995 yılında Muharrem Usta tarafından kurulmuştur.

Genel hatlarıyla hayatını inceleyecek olursak Muharrem Usta’nın; iş tecrübesinin yanı sıra bir o kadar da eğitim konusunda, yani akademisyenliğe yatkın olacak şekilde bir kariyerinin bulunduğunu görürüz.1965 yılında Trabzon’da doğan Muharrem Usta; ilköğretim ve lise hayatından sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Tıp Fakültesini kazanmış ve 1992 yılında kulak burun boğaz uzmanı olarak mezun olmuştur. Ama iş hayatına atıldıktan bir süre sonra tıbbi uzmanlık yerine yöneticilikte tecrübe kazanmayı seçmiş ve hastane idareciliği yönünde kendini geliştirmeye başlamıştır. Böylesine büyük vizyon sahibi ve sabır gerektiren bir hamle için genç sayılabilecek yaşta olmasına rağmen Muharrem Usta; sadece 3 yıl sonra, 1995 yılında Medical Park’ın ilk şubesi olan İstanbul/Fatih şubesini açmış ve bu hastaneler zincirinin temellerini atmıştır.

Aradan geçen yıllar boyunca İstanbul’da Bahçelievler, Göztepe ve Sultangazi şubelerinin yanı sıra memleketi Trabzon, İzmir, Antalya, Bursa gibi büyükşehirlerin de dahil olduğu yeni yeni illere Medical Park hizmetini götürmüş ve halka verdiği üstün hizmetle birlikte varlığını da sürekli büyütmüştür.

Medical Park’ın sahibi kim?

20 yıllık varlığı boyunca Medical Park’ı diğerlerinden ayıran çok önemli bir yönü olmuştur: Yazının başında da bahsettiğimiz gibi Muharrem Usta ve Medical Park, spor kulüplerinin, sporcuların sağlık konusundaki ihtiyaçlarını ve destek beklentilerini fark etmiş ve Türk kulüplerine karşı ellerinden gelen hiçbir yardımı esirgemeden hizmetlerini sunmuşlardır. Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük kulüplerle beraber Karşıyaka, Tokatspor, Elazığspor, Batman Petrolspor, Kasımpaşa, Antalyaspor gibi futbol kulüplerine hem sağlık hizmetleri hem de sponsorluk; Galatasaray Medical Park basketbol kulübüne de sağlık ve isim sponsoru olacak şekilde katkıda bulunmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar