MasterChef Türkiye'de kim elendi? 9 Ekim 2018 MasterChef elenen isim kim?

Dün akşam ekranlara gelen MasterChef Türkiye’de elenen isim merak konusu oldu. MasterChef Türkiye'de kim elendi? İşte 9 Ekim 2018 MasterChef elenen isim..

MasterChef Türkiye'de kim elendi? 9 Ekim 2018 MasterChef elenen isim kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
10 Ekim 2018 Çarşamba 08:37

Ekranların yeni yemek programı olan MasterChef tüm heyecanı ile devam ediyor. TV8’de ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef Türkiye yarışmasında kıyasıya mücadele sürdü. Özlem ve Tuğçe'nin eleme potasında olduğu gecede elemeye dahil olan diğer iki isim Kerem ve Uğur olurken aralarından bir kişi yarışmaya veda etti. MasterChef şefleri elenen ismi böyle açıkladı..

MasterChef eleme adayları kimler oldu?

TV8'in kısa sürede büyük ilgi çeken yarışması MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme adayları Özlem, Tuğçe, Uğur ve Kerem oldu.

MasterChef Türkiye’de kim elendi?

İzleyicinin ekran başında pür dikkat izlediği yarışmada olaylar kavgalar hiç bitmiyor. Jüri üyelerinin sürprizi var. En iyi ve en hızlı yapan kaptanlığı kazanacak. Geçen hafta elenen isim Zeynep olmuştu. Yemeği beğenilince elenmekten kurtulan Murat ise ikinci oldu. MasterChef Türkiye 12. yeni bölümde eleme anı yine nefesleri kesti. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmada bu hafta hayallerine veda eden isim ise Özlem oldu. Dokunulmazlık oyununu ise Esra kazandı.

MasterChef yarışma formatı nedir?

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak.

MasterChef jüri üyeleri kimler?

Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in şefi olan Mehmet Yalçınkaya, Bolu'lu. Türkiye Lezzet Ödülleri'nde ‘En İyi Şef' ödülünün sahibi olan Yalçınkaya, Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim.

Hazer Amani: Güney Afrika'da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.

Somer Sivrioğlu: Avustralya'da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi.

Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar