Murat Özdemir'in diskalifiye olmasından sonra paylaştığı canlı yayın videosu

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında olan Murat Özdemir kimdir, neden diskalifiye oldu?

Murat Özdemir'in diskalifiye olmasından sonra paylaştığı canlı yayın videosu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
14 Kasım 2018 Çarşamba 09:38

TV8’de izleyici ile buluşan yemek programı MasterChef Türkiye yarışması son hız devam ediyor. MasterChef Türkiye’in yayınlanan son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Gecenin en dikkat çeken ismi bu nedenle Murat Özdemir oldu. Peki ya MasterChef şefi olan Murat Özdemir kimdir, neden diskalifiye edildi? Detayalar haberimizde.

MasterChef Türkiye'nin Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı vardı. Eleme potasının finalinde Uğur, Kerem ve Meltem en iyi lazanyayı yapmak için mücadele etti. Ancak MasterChef Türkiye'de Murat, yarışmacı arkadaşlarını ve şefleri çileden çıkarttı.

MasterChef Murat Özdemir neden diskalifiye oldu?

Stüdyonun üst kısmından sürekli bağıran ve garip hareketler yapan Murat herkesi sinirlendirdi. Uğur, Kerem ve Meltem'in eleme adayı olduğu son bölümde jüri radikal bir karar alarak Murat'ı diskalifiye etti. Eleme için toplanan jüri, Murat'ın diskalifiye olduğunu açıkladı. Jüri üyeleri Murat kararıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, 'Bugün üzücü olaylar yaşadık. Aslında bunun geçmişi de var. Biz buraya tanıdığımız, bildiğimiz şefleri çağırdık. Ancak bugün yaşadıklarımız bizleri çileden çıkartacak noktaya getirdi. Konuklarımıza karşı tutumundan, dışarıda yemek yaparken misafirlerimize karşı olan tutumundan dolayı bu kararı aldık. Oy birliğiyle bu kararı aldık. Murat'ın yaptıkları MasterChef Türkiye'yle bağdaşan hareketler değil. Bir süre buna sabrettik ve düzeleceğini düşündük. Ama olmadı' şeklinde konuştular.

Murat Özdemir kimdir?

Masterchef yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor. Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu. MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor.

Murat Özdemir'in diskalifiye olmasından sonra paylaştığı canlı yayın

MasterChef'e damga vuran yarışmacı Murat Özdemir, dün akşam yayınlanan bölümde yaptığı olumsuz hareketlerden dolayı yarışmadan diskalifiye edildi. Olay sonrası sosyal medya hesabından canlı yayın açan Murat, sinirden deliye döndü: "Gelin lan, topunuz gelin."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar