Masal Çiçeği dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Ekranlara yeni bir dizi daha geliyor.. Çiçeği burnunda Masal Çiçeği dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve kanalı merak ediliyor. İşte Masal Çiçeği dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve kanalı..

Masal Çiçeği dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
27 Kasım 2018 Salı 14:07

Kış dizileri arasında yer alacak olan Masal Çiçeği dizisinin detayları belli olmaya başladı.  Dizinin oyuncu kadrosunda sürpriz isimler var.  Ömer Faruk Sorak’ın yöneteceği Masal Çiçeği dizisiyle ilgili dizinin detayları haberimizde.

Masal Çiçeği dizisi hangi kanalda ne zaman başlayacak?

Dizi Kanal D’de ekrana gelecek ve muhtemelen de şubat ayında izleyici ile buluşacak. Oyuncu kadrosu için çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Uğur Yücel’in ‘Fikret’, Zeynep Eronat’ın ise Fikret’in eşi Songül karakterlerini canlandıracağı dizinin çekimlerine aralık ayında başlanacak.

Masal Çiçeği dizisinin konusu ve oyuncuları

Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Macit Koper, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Gözde Çığacı ile anlaşmalar yapıldı. Kriminal drama türündeki dizinin kadrosuna Mesut Akusta son katılan isim oldu. Masal Çiçeği dizisi için Yapım şirketi T Company’nin çalışmaları hızla devam ediyor. En geç Şubat 2019’da Kanal D ekranlarında olması beklenen yeni dizi Masal Çiçeği’nin yapımcısı ise Bülent Turgut olacak. Masal Çiçeği dizisinin oyuncu seçim ve cast çalışmaları devam ederken maliyeti düşük ama etkisi yüksek bir dizi planlaması yapılıyor. Masal Çiçeği dizisi çekimleri aralık sonunda başlanacak. Bülent Turgut son olarak Bir Deli Rüzgâr dizisinde izlediği Pınar Deniz’i kendi dizisinin kadın başrolüne uygun gördüğü için kadroya aldığı konuşuluyor.

Uğur Yücel (Fikret)

Uğur Yücel son olarak Muhteşem ikili dizisine bir bölüm Köpek Sadri karakteri ile şeref vermişti; şimdi ise Masal Çiçeği dizisinde Fikret karakteri ile başrolde yer alacak. 26 Mayıs 1957 de İstanbul’da hayata gözlerini açan Uğur Yücel 62 yaşındadır ve 44 yıldır sinema sektörünün içindedir.  Can Yücel’in babası olan Uğur Yücel Derya Alabora ile evlilik yapmıştır. Uğur Yücel tiyatro ve sinema sanatçısı ve senaristtir. Uğur Yücel son olarak ise Familya, Nefes Nefese ve İçerde dizilerinde başrolde yer almıştır.

Zeynep Eronat

Zeynep Eronat 9 Temmuz 1963 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve 56 yaşının içindedir. Çok yönlü bir isim olan Zeynep Eronat seslendirme, tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı ve senaristtir. 1981’de Ankara Devlet Konservatuarında Tiyatro okumuştur. İlk olarak Parmaklıklar Ardında dizisi ile ekranlarda olmuştur. Zeynep Eronat, O Hayat Benim isimli dizisinde hayat verdiği Mücella karakteri ile çok sevilmiştir. Kızıl Elma dizisinde hayat verdiği Meryem karakteri ile televizyonun aranan ismi haline gelmiştir.

Mesut Akusta

Mesut Akusta Şubat 1964’de Konya’da dünyaya gelmiştir. Şafak Özbir ile evli olan Mesut Akusta son olarak Börü isimli mini dizide yer almıştır. 2017 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Natocu Ekrem karakteri ile milyonları peşinde koşturan usta oyuncu Mesut Akusta Karagül- Kendal Şamverdi karakteri ile dünyada tanınan bir isim haline gelmiştir. Mesut Akusta Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile tiyatrocu olarak değil dizi oyuncusu olarak tanınmaya başlamıştı; sayısız projeye imza atmış bir ustadır.

Macit Koper

Macit Koper Oyuncu ve senaristtir. 1944 de İstanbul’da doğan Macit Koper 75 yaşındadır. Macit Koper Muhteşem Yüzyıl dizisinde Lala Mustafa Paşa ve Poyraz Karayel’de Adil Topal karakterleri ile efsane olmuştur. Son olarak ise Hayat Sevince Güzel dizisinde yer almıştır.

Gözde Çığacı

Gözde Çığacı Ekim 1991 de İstanbul’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk mezunu olan Gözde Çığacı Kuzey Güney Dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Gözde Çığacı’nın yer aldığı önemli projeler arasında Muhteşem Yüzyıl ve Kördüğüm gibi diziler de vardır.

Yeşim Ceren Bozoğlu (Nükhet)

2018’de kendini diyete veren ve mide küçültme ameliyatı olan Yeşim Ceren Bozoğlu son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde yer almıştı ve oyunculuğu ile göz doldurmuştu; Yeşim Ceren Bozoğlu şimdi hem yetenekleri ile hem de güzelliği ile izleyicisini büyüleyecek. Yeşim Ceren Bozoğlu Temmuz 1974’de başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir ve 45 yaşındadır. Yeşim Ceren Bozoğlu Sinan Çalışkanoğlu ile 3 yıl süren bir evlilik yapmıştır. Dokuz Eylül mezunu olan eşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim dizisinde hayat verdiği Nurhan karakteri ile çok sevilmiştir. Daha önce de Geniş Aile dizisinde Sevim karakterine hayat vermiştir.

Pınar Deniz

Pınar Deniz son yılların en çok sevilen ekran yüzlerinden biridir. Şuanda da son dizisi Bir Deli Rüzgâr’dan rol arkadaşı Berk Cankat’la yaşadığı aşk ile çokça konuşulmaktadır. Pınar Deniz daha 1993 doğumludur ve 25 yaşındadır. Aslen Adanalı olan Pınar Deniz Arap kökenlidir. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü mezunudur. 2014 yılında Star TV’de yayınlanan Sil Baştan dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra Murat Dalkılıç dikkatini çekmiş ve Murat Dalkılıç onu Yani isimli klibinde oynatmıştır. Daha sonra .Beyaz Yalan , Günebakan gibi dizilerde de kendisine yardımcı rollerde yer bulmuştur. Pınar Deniz’in yükselmesi ise Vatanım Sensin dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile olmuş ve çok sevilmiştir. Burak Özçivit ve Murat Boz’un Kardeşim Benim 2 filminde de yer almıştır. Pınar Deniz’in 2018 yapımı Bir Deli Rüzgar dizisi erken final yapsa da bu dizi Pınar Deniz’e olan hayranlığı daha da arttırmıştır. Masal Çiçeği dizisinde yer alması için yeni oyunculara teklif gittiğinde ve Masal Çiçeği dizisinde oyuncuların hayat verecekleri karakterler belli olduğunda sayfamızdan bulabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar