Mansur Çalar kimdir? Evli mi? instagram adresi ne? Amedspor nerenin takımı hangi grupta?

Amedspor jilet olayıyla gündeme geldi. Amedspor Sakaryaspor arasında oynanan maçta futbolcu Mansur Çalar birçok futbolcuyu elindeki jiletle yaralamıştı. Amedspor'un hangi grupta olduğu ve nerenin takımı olduğu en çok araştırılan konulardan bir tanesi. İşte Mansur Çalar kimdir, Amedspor instagram.

Mansur Çalar kimdir? Evli mi? instagram adresi ne? Amedspor nerenin takımı hangi grupta?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
4 Mart 2019 Pazartesi 12:36

Mansur Çalar instagram, Amedspor hangi ligde oynuyor? bilgileri Cumartesi günü Diyarbakır’da oynanan Amedspor - Sakaryaspor maçında yaşanan olaylarla gündeme geldi. Maçta saha içinde yaşanan Amedspor jilet olayının yankıları devam ediyor. Sakaryaspor maçta futbolcularının jilet ile yaralandığını iddia ederken, Amedspor oyuncularının elinde kesici ve delici bir alet olmadığını ve taraftarlarının tahrik edildiği iddia edildi. Polis, Sakaryasporlu futbolcuların şikayeti sonrası olay hakkında soruşturma başlattı. Azonceoldu ekibi olarak 'Mansur Çalar kimdir? Evli mi? instagram adresi ne? Amedspor nerenin takımı hangi grupta?' sorularının yanıtlarını sizler için paylaştık. 

Mansur Çalar kimdir?

Mansur Çalar jilet olayıyla gündeme geldi. Mansur Çalar 24 Şubat 1986 Batman doğumludur. 33 yaşındaki futbolcu daha önce Eyüpspor, Diyarbakır BB, Menemen Belediye ve Akçaabat takımlarında forma giymiştir. Orta saha - ön libero mevkisinde forma giymektedir. Bu sene forma giydiği maçlarda 6 gol 2 asistlik perfomans gösterdi. 

Amedspor hangi ligde oynuyor?

Amed ya da tam adıyla Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır merkezli spor kulübü. Vikipedi

Lig: TFF İkinci Lig Beyaz Grup

Temsil ettiği yer: Diyarbakır

Kuruluş tarihi: 1990

Kapasite: 1.540

Kendi sahası: Diyarbakır

Mansur Çalar'ın instagram adresi tepkiler sonrası kapatılmıştır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar