Madonna’nın yıllarca taciz ettiği Amanda Cazalet kimdir?

Ünlü ABD’li şarkıcı Madonna’nın taciz ettiği iddia edilen Amanda Cazalet’in kim olduğu merak konusu oldu.

Madonna’nın yıllarca taciz ettiği Amanda Cazalet kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
24 Temmuz 2018 Salı 11:28

53 yaşındaki eski İngiliz manken Amanda Cazalet, popun kraliçesi olarak kabul edilen Madonna'nın geçmişte yıllarca kendisini taciz ettiğini ileri sürdü. Peki ya ABD’li şarkıcı Madonna Amanda Cazalet isimli modeli gerçekten taciz etti mi? İşte detaylar..

1990'da Madonna'nın "Justify My Love" şarkısının klibinde rol alan Cazalet, ünlü şarkıcının o yıllardan sonra kendisine yazdığını iddia ettiği aşk mektuplarını da iddiasına kanıt olarak gösterdi. Cazalet, Madonna'nın yazdığını söylediği bir aşk mektubunu geçen ay 50 bin dolar karşılığında açık artırmada satmıştı.

Amanda Cazalet Kimdir?

Amanda Cazalet süpermodel. Helena Christensen, Kristen McMenamy, Ve Christy Turlington'un yanında çalıştı. 90 yıllarda statü sahibi oldu. BLITZ dergisine düzenli olarak katkıda bulunan Amanda ,tartışmalı olarak Madonna'yı  'Justify My Love'  müzik videosunda ve ayrıca 'Sex' adlı kitabında öpüşmeye başladı . Amanda Roxy Music'in kapağında yer aldı. Amanda, şu anda dünya çapında yapımcılar ve sanatçılar ile çalışan bir şarkıcı-söz yazarı.

Madonna Kimdir?

İtalyan asıllı Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, aktris, dansçı, prodüktör ve stil ikonu. Gerçek adı Madonna Louise Ciccone’dir. Dünya çapında 120 milyondan fazla satan albümleriyle Guiness Rekorlar Kitabı’na tüm zamanların en başarılı ve albümleri en fazla satan kadın müzisyeni olarak geçmiştir. Skandalları, aşkları ve başarılarıyla dünya gündemini 80’lerden bu yana meşgul etmektedir. Popun kraliçesi olarak tanımlanan sanatçı ilginç bir tesadüf sonucu Elvis Presley’in yaşamını kaybettiği gün dünyaya gelmiştir. Birden çok kuşağın aynı anda sevdiği pek az sanatçıdan biridir. IQ’sunun 140 olduğu açıklanmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar