KRT'yi kim satın aldı? - Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı?

KRT'yi kim satın aldı? - Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı? CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan, KRT'nin yüzde 51'ini 1.5 milyon dolara satın aldığı yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. KRT'yi kim satın aldı? - Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

KRT'yi kim satın aldı? - Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
3 Eylül 2018 Pazartesi 14:00

KRT'yi kim satın aldı? - Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı? Soruları CHP'nin İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın Halk TV'nin yerine yeni bir kanal için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikna ettiği ve KRT'nin yüzde 51'ini 1.5 milyon dolara satın aldığı yönünde çıkan haberlerin ardından merak konusu oldu. KRT'yi kim satın aldı? - Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşailirsiniz. Yaklaşık 9 milyon liralık bu operasyon ile Tuncay Özkan, Kanaltürk'ün ardından yeniden medya patronu oldu! İşte KRT'yi kim satın aldı? - Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı? Sorularının yanıtı...

Tuncay Özkan KRT'yi satın mı aldı?

CHP'nin İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın Halk TV'nin yerine yeni bir kanal için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ikna ettiği, bu konuda CHP'deki genel başkanlık mücadelesini etkileyecek yeni gelişmelerin olduğu öne sürüldü.

Medyatava'nın haberine göre bir aydır KRT ile görüşen Özkan, 1,5 milyon dolara kanalın yüzde 51'ini satın aldı. Yaklaşık 9 milyon liralık bu operasyon ile Tuncay Özkan, Kanaltürk'ün ardından yeniden medya patronu oldu!

Tuncay Özkan'ın ilk adımı ise yakın çevresinde bulunan bir isim olan Adnan Bulut'u kanalın başına geçirmek oldu. Kanalın aylık bütçesi ise CHP'li belediye başkanlarından sağlanacağı iddia edildi.

Son seçimde Muharrem İnce ve bazı muhalif isimlere yer veren Halk TV kapanma sürecine girerken, doğrudan Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak'a bağlı KRT yayına sokulacak ve kanal parti tarafından destekleneceği öne sürüldü.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar