Konyaspor Ankaragücü canlı izle - Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle

Konyaspor Ankaragücü canlı izle, Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Konyaspor Ankaragücü canlı izle, Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Konyaspor Ankaragücü canlı izle - Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 08:14

Konyaspor Ankaragücü canlı izle, Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Konyaspor Ankaragücü canlı izle, Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Suat Arslanboğa yönetecek. İşte Konyaspor Ankaragücü canlı izle, Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle bilgileri...

Konyaspor Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Konyaspor Ankaragücü maçı 10 Kasım Cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak. Karşılaşma beIn Sprorts 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Konyaspor: Serkan-Skubic-Uğur-Ferhat-Diagne-Jevtovic-Moke-Milosevic-Traore-Fofana- Yatabare

Ankaragücü: Korcan-Pinto-Kone-Yalçın-Erdem-Djedje-Kenan-Bifouma-Faty-El Kebir-Kubilay

Konyaspor Ankaragücü şifresiz canlı izle

Konyaspor Ankaragücü canlı izle - Konyaspor Ankaragücü şifresiz izle

Konyaspor Ankaragücü maçı hakemi

Konyaspor Ankaragücü maçını Hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Murat Şener yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Maç öncesi iki takımda son durum

Maç öncesi Konyaspor 14 puanla 10. sırada, Ankaragücü 19 puanla 5. sırada bulunuyor. Konyaspor son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile oynadı. Ankaragücü, son 5 maçında 2 galibiyet, 3 mağlubiyetlik performans sergiledi.

Konyaspor son hafta oynanan Ankaragücü maçında 1-0 kazandı.

Ankaragücü ise Konyaspor karşılaşmasında 1-0 yenildi.

Konyaspor, bu sezon sahasında oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Konyaspor, kendi sahasında 6 gol attı, 7 gol yedi.

Ankaragücü, dış sahada 3 galibiyet, 2 mağlubiyete sahip. Bu maçlarda Ankaragücü 7 kez gol sevinci yaşadı, 4 kez topu ağlarında gördü.

Ankaragücü maça böyle hazırlandı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak MKE Ankaragücü, karşılaşmaya böyle hazırlandı.

Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ve core çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra pas ve koordinasyon çalışmasına geçti. Antrenman yenileme koşusu ile sona erdi.

Başkent ekibinde, tedavisine devam edilen Thomas Heurtaux ve Thibault Moulin kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı devam eden Johannes Hopf ise spor salonunda özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Konyapor maça böyle hazırlandı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile mücadele edecek Atiker Konyaspor, yaptığı antrenmanla hazırlandı.

10 Kasım’da evinde MKE Ankaragücü’nü konuk edecek Atiker Konyaspor, Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen Paolo Hurtado ile Jens Jonsson katılmadı.

Ankaragücü taraftarı stada alınmayacak

Atiker Konyaspor, ligde Cumartesi günü sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. Maç öncesi bir araya gelen İl Spor Güvenlik Kurulu yaptığı toplantıda, misafir takım seyircisinin tribüne alınmaması yönünde karar aldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "10 Kasım Cumartesi günü Konya’da oynanacak olan Atiker Konyaspor-Ankaragücü müsabakasına misafir takım seyircisinin alınmaması, 30 Kasım Cuma günü oynanacak Atiker Konyaspor- Alanyaspor müsabakasında, misafir takım seyirci tribününe Alanyaspor Passolig kartı olmayan futbolseverlerin alınmamasına karar
verilmiştir" denildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar