Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, Twitter, Instagram?

Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, Twitter, Instagram? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kırmızı Oda dizisiyle birlikte Su Burcu Yazgı Coşku'nın adı internette araştırılıyor Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, Twitter, IInstagram? İşte detaylar...

Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, Twitter, Instagram?
Son Güncelleme: 12 Eylül 2020 Cumartesi 16:25
12 Eylül 2020 Cumartesi 16:21

Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, Twitter, Instagram? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir sorusu da gündeme oturdu. Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, Twitter, Instagram? İşte detaylar...

Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında, Twitter, Instagram?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 2004 yılında İstanbul’da doğmuştur. Orta Öğretim eğitimine devam etmekte olan küçük oyuncu; ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Farklı Boyut dizisi ile yaşamıştır.

Aşk Yeniden, Karadayı, Sana Bir Sır Vereceğim ve Kalbim Dört Mevsim dizilerinde rol almış; Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Ushan Çakır, Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer ve Emre Kınay’ın paylaştığı Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almakta ve Songül karakterini canlandırmaktadır. Şimdilerde ise Kırmızı Oda adlı dizide Güler Karakterini canlandırmaktadır.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un Twitter hesabına @SuBurcuYzg adresinden Instagram hesabına ise @suburcuyazgiicoskun ulaşabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar