Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir? Sorusu 9 Eylül Pazar günü başlayacak olan dizinin ilk bölümüne sayılı günler kala merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
4 Eylül 2018 Salı 11:20

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir? Sorusu Hayatı boyunca ailesini bir araya toplayamayan ve hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçiren Hulusi'nin ölümü ile Miras olarak bıraktığı bu eski evin aileyi birarada tutup tutamayacağını konu alan dizinin seyircisi ile buluşmasına sayılı günler kala diziseverler tarafından merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ersin Arıcı 1991 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da yaşamaya başladığı dönemde amatör olarak oyunculuk ile ilgilenen Ersin Arıcı, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde eğitim gördü. İşte Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir? Sorusunun yanıtı...

KAHVECİ CEVDET (ERSİN ARICI)

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Kahveci Cevdet'i Ersin Arıcı Kimdir?

4O yaşlarında mahallenin kahvecisidir Eski kulağı kesiklerdendir.

Ersin Arıcı Kimdir, Kaç Yaşında?

Ersin Arıcı 1991 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni kazandıktan sonra İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da yaşamaya başladığı dönemde amatör olarak oyunculuk ile ilgilenen Ersin Arıcı, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde eğitim gördü. Daha sonra Deniz Erdem Metod oyunculuk eğitimi ve Ahmet Sami Özbudak ile de Karakterin Monologu Atölyelerinde çalıştı.

Bir çok dizi ve tiyatroda oynadı ; Yüz Yıllık Mühür , Sen Benimsin ,Tabula Rosa , Hangimiz Sevmedik , Ufak Tefek Cinayetler , ve son olarak İnsanlık Suçu adlı dizilerde yer aldı. Bunun yanında Tiyatro da yapan Arıcı ; Buyrun Cenaze Namazına, Kimseye Birşey Söylemeyeceğim ,Entrika Kuntrika ve Yılmaz Gruda’nın yazıp yönettiği Çivi Kabare oyununda oynamaktadır.

Şimdilerde ise Show Tv’de yayınlanmaya hazırlanan Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisinde Kahveci karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar