Kayserispor Galatasaray canlı izle - Kayserispor Galatasaray şifresiz izle

Kayserispor Galatasaray canlı izle, Kayserispor Galatasaray şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Kayserispor Galatasaray canlı izle, Kayserispor Galatasaray şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Kayserispor Galatasaray canlı izle - Kayserispor Galatasaray şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 14:40

Kayserispor Galatasaray canlı izle, Kayserispor Galatasaray şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Kayserispor Galatasaray canlı izle, Kayserispor Galatasaray şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Hüseyin Göçek yönetecek. İşte Kayserispor Galatasaray canlı izle, Kayserispor Galatasaray şifresiz izle bilgileri...

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak Kayserispor Galatasaray maçı 10 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Muammer, Lopes, Sapunaru, Kucher, Atila, Rotman, Mensah, Varela, Chery, Bilal, Umut

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ozan, Serdar, Ömer, Selçuk, Linnes, Onyekuru, Belhanda, Feghouli, Sinan

Kayserispor Galatasaray şifresiz canlı izle

Kayserispor Galatasaray canlı izle - Kayserispor Galatasaray şifresiz izle

Kayserispor Galatasaray maçı hakemi

Kayserispor Galatasaray maçını Hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

Süper Lig'de 45. randevu

ki takım arasında geride kalan lig maçlarında Galatasaray'ın galibiyetlerde 27-3, gol sayılarında da 95-33 üstünlüğü var - Kayseri'deki maçlardan 12'si berabere sonuçlandı, Galatasaray 9, ev sahibi ekip sadece bir kez kazandı - Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonunda elde etti

Galatasaray ile Kayserispor, lig tarihinde bu akşam 45. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 44 müsabakada Galatasaray 27, Kayserispor ise sadece 3 galibiyet aldı, 14 maç da berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın 95 golüne, Kayserispor 33 golle yanıt verebildi.

Geçen sezonki maçları Galatasaray, evinde 4-1, deplasmanda da 3-1'lik skorlarla kazandı.

Kayseri'de oynanan maçlar

Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor'u deplasmanda ise 22 lig maçında 9 kez yendi.

Kayseri'deki sadece bir maçı ev sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 18, Galatasaray ise deplasmanda 31 gol attı.

Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonundaki ilk randevuda elde etti. 21 Nisan 1974 tarihinde yapılan maçı 2-0 kazanan Kayserispor, daha sonra Galatasaray ile evinde oynadığı 21 müsabakadan 9'unu yitirdi, 12'sinde berabere kaldı.

Farklı kazanılan maçlar

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.

Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki 3 galibiyetini 2-0, 1-0 ve 2-1'lik sonuçlarla elde etti.

Öte yandan iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-1986 sezonunda oynandı. İstanbul'daki maçı 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 44 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.

Hem Galatasaray hem de Kayserispor'da eksik çok!

Kritik maç öncesi, iki tarafta da çok önemli eksikler var. Ev sahibinde Sakıb, Hasan Hüseyin, Oğuzhan, Deniz, Levent ve Kravets sakat, Kana Bıyık cezalı. Aslan’da ise Nagatomo, Emre, Eren, Fernando sakat, Ndiaye, Rodrigues, Donk ve Fatih Terim cezalı.

Son haftaların iki formsuz takımı Kayserispor ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren maç öncesi, iki tarafta da ciddi eksikler var. Aslan’da 8 eksik var. Nagatomo, Emre Akbaba, Eren Derdiyok ve Fernando sakat. PFDK tarafından ceza verilen Ndiaye, Rodrigues ve Donk da kadroda yok. Teknik direktör Fatih Terim de kulübede olmayacak. Tecrübeli hocayla beraber, yardımcısı Hasan Şaş da ceza almıştı.

1 yerine 2 kaleci

Kayserispor da tıpkı Galatasaray gibi sıkıntılı. Süper Lig’deki son 7 karşılaşmasından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Sarı-Kırmızılı ekipte ise tam 7 eksik var.

Taraftarının desteğiyle Galatasaray karşısında 3 puan hedefleyen ev sahibi takımda, Sakıb Aytaç, Hasan Hüseyin ve Oğuzhan Berber ameliyat oldu, Deniz Türüç, Levent ve Kravets de sakatlıkları yüzünden yok. Cezalı Kana Bıyık aynı zamanda hafta içi kadro dışı bırakılmıştı.

Kayserispor son haftalarda kadroyu tamamlamak için yedek kulübesinde 1 yerine 2 kaleciye yer veriyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar