Kanal D’nin yeni sezon dizisi Gözü Kara konusu ve oyuncuları

Yeni sezon için kanallar yeni dizi ve programlar için hazırlıklara başladı. Kanal D'nin yeni dizi Gözü Kara için hazırlıklara başladığı belirtiliyor. İşte Kanal D’nin yeni sezon dizisi Gözü Kara konusu ve oyuncuları

Kanal D’nin yeni sezon dizisi Gözü Kara konusu ve oyuncuları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
8 Ağustos 2018 Çarşamba 11:04

Yaz aylarının bitmesine sayılı günler kala kanallar yeni sezon için kolları sıvadı. Yeni sezonda reytinglerde iddialı çıkış sağlamak için yeni dizi ve programları için hazırlıklara başlayan kanallar arasında olan Kanal D’den yeni dizi haberi geldi. Peki ya Kanal D yeni sezonda hangi dizi ve programlarla ekranlarda olacak? Kanal D Gözü Kara dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D yeni sezon için son hız devam ediyor. Kanalın el değiştirmesinden sonra birçok dizi reytingleri nedeniyle ve yüksek maliyeti nedeniyle yayından kaldırıldı. Yayın günlerini farklı dizi ve programlarla doldurmaya çalışan kanalın Gözü Kara dizisi için hazırlıklara başladığı söyleniyor. Gelen bilgilere göre Kanal D’de yeni sezonda çok fazla dizi olmayacağı belirtiliyordu ancak yeni dizi haberleri gelmeye devam ediyor. Kanal D yeni sezonda Çocuklar Duymasın ve Arka Sokaklar dizileriyle devam edecek. Yeni başlayan dizileri arasında ise Koca Koca Yalanlar, Baraj, Hayat Yoldun, Bir Litre Gözyaşı ve Hayat Işığı olduğu söyleniyor. Yeni gelen haberlere göre ise Kanal D ekranlarında Gözü Kara dizisi olduğu söyleniyor.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Kanal D İç Yapım "Gözü Kara" isimli yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı. Yeni sezonda ise 5 adet yeni dizi Kanal D ekranında olacak diye düşünülürken 6. dizi haberi de geldi.

İşte yeni sezondaki dizilerle ilgili detaylar:

Geçtiğimiz sezon diziler konusunda hüsran yaşayan Kanal D, bu yıl çok da titiz bir süreçle dizi hazırlığı yapıyor. İddialı başlayan dizilerinin reyting almamasından sonra, yeni sezonda daha az dizi yayınlama kararı veren Kanal D’nin yeni sezondaki dizileriyle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Hakan Yılmaz, Evrim Alasya ve Tuğçe Karabacak’lı “Koca Koca Yalanlar”, Nehir Erdoğan’ın başrolünü oynayacağı kod adı “Hayat Yolunda”, Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç Töre’yi buluşturan “Hayat Işığım”, Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği “Baraj” ve Miray Daner ile Mert Yazıcıoğlu’nun başrol oynaması düşünülen “Bir Litre Gözyaşı” adlı projeler için Kanal D hazırlıklara başladı.

Kanal D’nin yeni sezon dizisi Gözü Kara konusu ve oyuncuları

Gözü Kara Dizisi Konusu nedir dizi ne anlatıyor bu konuda merak edenler ve dizinin hikayesini bilmek isteyenler için Gözü Kara Dizisi özeti ve genel hikayesi çok yakında sizlere buradan aktaracağız. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Gözü Kara Dizisi tarihi ne zaman başlama günü henüz belli değil ama büyük ihtimal perşembe günleri yayınlanacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar