Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi?

Reyting rekortmeni Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi? gündeme geldi. Son bölümde yine reytinglerde birinci çıkan dizide Kadın dizisinde Şirin ve Suat sevgili mi, yaş farkı ne? sorusu merak ediliyor. İşte Kadın dizisinde Şirin ve Suat sevgili mi olacak? yanıtı.

Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Kasım 2018 Salı 19:37

Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi? sorusu Kadın dizisini son bölümünde akıllara geldi. Haberimizde Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Son 2 bölümdür Kadın dizisinde yüzler gülüyor. Ama Şirin uslu duracağa benzemiyor. İşte Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi?  sorusunun yanıtı...

Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi?

AzOnceOldu ekibi olarak Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi?  sorusunun yanıtını veriyoruz. Son bölümde Pırıl’ın Şirin’in ailesiyle yüzleşmesi çok konuşulmuştu. Ailesi tarafından evden kovulan Şirin, soluğu Suat’ın yanında almıştır. Suat ile aralarında geçen diyalog ise güne damga vurmuştu. Suat’ın evinde duş alan Şirin, Suat ile yaşadığı diyalogla seyircinin aklına Kadın dizisinde Şirin ve Suat ilişkiye mi girdi, sevgili mi?  sorusunu getirdi. Suat’ın akıllı kızsın demesine Şirin’in kız değil artık kadınım cevabını vermesi, Suat’ın yanağını kızartmıştır. 

Kadın dizisinde Şirin ve Suat sevgili mi olacak?

Ailesi tarafından evden kovulan Şirin’in yeni hedefinde Suat vardır. Sarp ile uğraşmaktan ziyade Suat’ın parasına göz dikmiştir. Suat ile sevgili olup parasını yemeğe çalışacaktır. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar