Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak? Kadın 39. bölüm fragman

FOX TV'de yayınlanan Kadın dizisi reytinglerde rekor kırmaya devam ederken Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak? sorusu gündeme geldi. İşte AzOnceOldu ekibi olarak sizlere Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak? yanıtını derledik.

Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak? Kadın 39. bölüm fragman
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 22:36

Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak? sorusu Kadın dizisinin 39. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla gündeme geldi. Sarp uzun yıllar sonra Bahar'ın yüzünü görebilmiştir. Ekranların reyting rekortmeni Kadın dizisinin 39. bölüm fragmanında ise Şirin ve Sarp'ın ilişkiye girdiği iddiası ortaya atıldı. Peki ama Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak?

Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak?

Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi “Kadın”a Tokyo’dan ödül geldi. FOX’ta yayınlanan, MEDYAPIM ve MF Yapım’ın ortak projesi olan “Kadın” dizisi, Tokyo Drama Ödülleri’nde “En İyi Yabancı Drama” ödülüne layık görüldü. Bu gelişmelerin ardından kadının 39. bölümdeki başarısı da merak edildi. Kadın 39. bölüm fragmanında görülen o ki işler iyice kızışacak. Sarp'ın karısı, Şirin ve ailesinin evini basar. Şirin'in ailesine kızınız babamın sevgilisi, aynı zamanda kocamla yattı der ve elindeki telefonu gösterir. Babamla beraberken kocamla da yatıyor. cümlelerini kullandı. Şirin Sarp'ın karısını ruh hastası olarak göstermeyeçalışır. Şirin'in babası ise kızını evden kovar.

Kadın dizisinde Şirin, Sarp'ın çıplak fotoğraflarını mı çekti?

Diziyi izleyenler Sarp ve Şirin'in ilişkiye girmediğini, Şirin'in şantaj yapmak için Sarp'ın çıplak fotoğraflarını çektiğini söylüyor. Şirin ablasına kan vermek için Sarp'a şantaj yaparak ilişkilerini bozmaya çalışacaktır. 


Kadın 39. bölüm fragmanı izle
Kadın dizisinin fragmanlarını FOX TV ve YouTube Kadın Fox Tv'nin resmi kanallarından izleyebilirsiniz. İşte o resmi link. 

Kadın 39. Bölüm Fragman yasal resmi link


Kadın dizisinde Şirin ve Sarp ilişkiye girdi mi, ne şantajı yapacak? Kadın 39. bölüm fragman

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar