Kadın dizisinde Bahar Sarp’ın yaşadığını öğrendi mi?

Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi Kadın Fox Tv’de yayınlanmaya devam ediyor. Peki ama Kadın dizisinde Bahar Sarp’ın yaşadığını öğrendi mi?

Kadın dizisinde Bahar Sarp’ın yaşadığını öğrendi mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
24 Ekim 2018 Çarşamba 00:08

Kadın dizisinde Bahar Sarp’ın yaşadığını öğrendi mi?

Fox Tv’de her geçen gün reytingini daha da artıran Kadın dizisi bu haftaki bölümüyle de heyecanı artırdı. Sarp’ın ortaya çıkmasıyla dizide heyecan giderek arttı. Peki ama Kadın dizisinde Bahar Sarp’ın yaşadığını öğrendi mi? 

Kadın dizisinde Bahar Sarp’ın yaşadığını öğrendi mi?

Kadın dizisinde Bahar’ın kan hastalığının olması izleyiciyi derinden sarsmıştı. Bahar ve Sarp’ın oğlu ‘Babasının ölmediğini’ iddia etmişti. Bahar ise buna inanamamıştı. Sarp, Baharların yaşadığı eve kadar öğrenmektedir. Henüz Bahar, Sarp’ın yaşadığını öğrenmemiştir. Bahar komada olduğu için Sarp'ın yaşadığını öğrenememiştir. 

Sarp, Enver'e baygın kaldığı o gecede yurt dışına kaçırıldığını söyledi. Başında Pırıl'ın olduğunu ve şimdi o kadının eşi olduğunu ve ikiz çocukları olduğunu söyledi. Enver ‘Dorukla Nisan'a kısmet olmayan ikizlerine kısmet olsun Allah onları analı babalı büyütsün' dedi. Sarp gözyaşları ile başlarda ailesini arayacak durumda olmadığını, ölüm kalım savaşı verdiğini söyledi.

Ayrıca peşindeki adamların Bahar ve çocuklara zarar vermesinden korkmuştu.Birini onları uyarmak için yolladığını ve Bahar ile çocukların öldüğünü söylediğini belirtti. Hatta Bahar'ı sormak için o adamın Enver'lere gittiğini ve kapıyı Şirin'in açtığını söyler. Sarp'ın adamı baş sağlığı dileyip bir çanta dolusu parayı Şirin'e vermiştir. Şirin ablasının öldüğünü söylemişti.. Enver kalakaldı. Çünkü Şirin bu olanların hiçbirini anlatmamıştır. Sarp aklını kaybetme noktasına geldiğini ve psikolojik tedavi aldığını söyledi. Enver hala Sarp'a evlendiği için hesap sorar. Sarp'ı kovar ve yeniden ortadan kaybolmasını söyledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar