İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı?

İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı? soruları araştırılmaya başlandı. Peki, İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı? İşte detaylar...

İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı?
Son Güncelleme: 28 Nisan 2021 Çarşamba 06:57
28 Nisan 2021 Çarşamba 06:39

İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı?  Survivor’ın başarılı yarışmacısı İsmail Balaban ile annesinin yaptığı telefon konuşması geceye adeta damga vurdu. Survivor İsmail’in annesinin kullandığı ifadeler yarışmacıları bile şoke etti. Survivor'da İsmail Balaban'ın iletişim oyunu sonrası annesiyle konuşması geceye bomba gibi düştü. Survivor 2021'de heyecan tüm hızıyla devam ederken ünlüler takımının kazandığı iletişim oyunu sonrası İsmail Balaban'ın annesiyle yaptığı konuşma ekran başındakileri bile şoke etti. Survivor'da en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan başpehlivan İsmail Balaban’ın nişanlısı ile ilgili duydukları başarılı yarışmacıyı adeta yıktı. İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı? İşte detaylar...

İsmail Balaban’ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagramı?

İsmail Balaban’ın annesi Gülsüm Balaban telefon konuşmasında “Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değil hiçbir şey burada. O kız senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş oğlum. Sen bilirsin.” dedi.

Balaban konuşmasının devamında; “Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada.” İfadelerini kullandı. İsmail Balaban ve annesi arasında geçen bu telefon konuşması adeta şoke etkisi yarattı.

Gamze Atakan ev İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı. 

Finike Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ''Antalyamızın başpehlivanı sarı fırtına İsmail Balaban ve Gamze Atakan Çiftimizin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi ve Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk beraber taktı. Çiftimize ve ailelerine bir ömür mutluluklar diliyoruz. Allah tamamına erdirsin.''  yeraldı.  

Survivor yarışmasına nişanlısını uğurlarken Gamze Atakan, ''Yolun bahtın açık olsun. Allah utandırmasın. Şampiyon olacaksın. Biliyorum. Seni çok seviyorum.'' paylaşımını yaptı.

Gamze Atakan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümü mezunudur. Antalya Finike'de yaşan Gamze Atakan iyi derecede İngilizce bilmektedir. Hakkında fazla bir detay bilinmiyor

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar