Instagram’da arkadaşlıktan çıkaran ara bozan tuş hangisi?

Tüm dünyanın popüler uygulaması haline gelen Instagram’ın yeni uygulaması ortalığı karıştıracak cinsten. Peki ya Instagram’da arkadaşlıktan çıkaran uygulama hangisi?

Instagram’da arkadaşlıktan çıkaran ara bozan tuş hangisi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
6 Ağustos 2018 Pazartesi 15:38

Günümüzde Instagram kullanıcılarının sayısı oldukça fazla. Son yıllarda Instagram kullanıcıları diğer sosyal ağ kullanıcılarından daha fazla paya sahip. Kullanıcı memnuniyetini sağlamak için Instagram’a düzenli olarak güncelleme yapılıyor. Instagram’a yapılan yeni güncelleme ile bazı arkadaşların arası ciddi anlamda açılabilir. Yanlışlıkla o tuşa bastığınız andan itibaren bir anda takipten çıkabiliyorsunuz. Peki ya Instagram’da arkadaşlıktan çıkaran ara bozan tuş hangisi?

Dünyaca popüler sosyal medya platformu Instagram'a gelen yeni güncelleme dikkatsiz kullanıcıları oldukça zorlayacağa benziyor. İşte Instagram'ın çok tepki toplayacak yeni güncellemesiyle gelen o 'ara bozacak' tuş..

Instagram'a girdiniz, fotoğraflara tek tek bakıyorsunuz. Hatta sonra takip ettiğiniz bir arkadaşınızın profiline giriyorsunuz. Ve bu tuşa yanlışlıkla basıyorsunuz. Instagram artık anında o kişiyi takip ettiğiniz arkadaşlarınızdan çıkaracak. Yani size 'emin misiniz' sorusu yöneltilmeyecek. Böylelikle yanlışlıkla bir arkadaşınızı takibi bırakmanız artık işten bile değil! Eğer bu hatanızı fark eder de hızlıca tekrar eklerseniz artık çok geç olmuş olacak; zira tekrar takip ettiğinizde karşı tarafa sizin ilgili kişiyi takip etmeye başladığınıza dair bir bildirim gidecek. Daha da kötüsü eğer takip etmeyi bıraktığınız kişinin hesabı gizliyse o kişi onaylayana kadar takip edemeyeceksiniz. Instagram'ın bu özelliği neden devre dışı bıraktığı bilinmiyor; ancak yanlışlıkla sıkça dokunulan bu tuş pek çok kişinin başını yakacağa benziyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar