İkimizin Yerine müzikleri – İkimizin Yerine dizisinde çalan şarkılar hangileri?

Kanal 7'de yayınlanan İkimizin Yerine adlı dizi birçok konuyla birlikte araştırılıyor. İkimizin Yerine dizisinin müzikleri en çok araştırılan konulardan biri oldu. İkimizin Yerine dizisinin fon müziği, jenerik müziği ve dizide çalan şarkılar ile ilgili haberimizi sizler için derledik.

İkimizin Yerine müzikleri – İkimizin Yerine dizisinde çalan şarkılar hangileri?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
7 Şubat 2019 Perşembe 17:15

İkimizin Yerine dizisi müzikleri – İkimizin Yerine dizisinde çalan şarkılar hangileri? sorusu Kanal 7'de yayınlanan İkimizin Yerine adlı diziyi izleyenler arasında en çok konuşulan konu. Peki ama İkimizin Yerine'ın dizi müziklerini kim yapıyor? İşte İkimizin Yerine dizisinin müzikleri, jenerik, fon müziği ve dizide çalan şarkılar ile ilgili haberimiz.

İkimizin Yerine dizi müzikleri dinle, izle, sözleri

İkimizin Yerine dizi müzikleri kısa sürede en çok merak edilen konulardan biri olunca AzOnceOldu ekibi olarak İkimizin Yerine dizi müziklerini sizler için derledik. İkimizin Yerine dizisinin jenerik müziği ile ilgili bilgiler haberimizde. İkimizin Yerine dizisinin müziklerine katkı sağladığı da biliniyor.

İkimizin Yerine dizi Anandi ve Jagdish isimli iki çocuğun hikayesi ile başlar. Anandi ve Jagdish iki çocuktur ve aileleri tarafından 8 yaşında zorla evlendirilirler.  Anandi bu evlilikte başta çok zorlansa da büydükçe kocası Jagdish’e bağlanır ve ona aşık olur. Ancak Anandi’nin bu aşkına kocasından karşılık bulamaz çünkü kocası Gauri isimli bir kıza aşıktır. Jagdish bir süre sonra Anandi’den boşanmak ister. Anandi istemese de kocasından ayrılır ve kocası hemen sevdiği kız Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi ise Gauri’yi gelinleri olarak kabullenmez çünkü Gauri Jagdish’in ailesinden koparmak için elinden geleni yapar. Gauri’nin çirkin yüzünü gören Jagdish hatasını anlar ve karısı Anandi’ye geri dönmek ister ancak Anandi de Shivraj Shekhar ile evlenmiştir.

 

İkimizin Yerine dizisinde çalan şarkılar

İkimizin Yerine dizisinde çalan şarkıları sizler için sıraladık. 

İkimizin Yerine jenerik müziği

İşte İkimizin Yerine dizisindeki jenerik müziği

İkimizin Yerine fon müziği

İşte İkimizin Yerine dizisindeki jenerik müziği

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar