için kaldı

Hanife Gürdal eşi Kemal Ayvaz’dan ayırıldı mı, boşandılar mı?

Hanife Gürdal eşi Kemal Ayvaz’dan ayrıldı mı, boşandılar mı? sorusu Hanife Gürdal’ın düğün resimlerini sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarını silmesi merak edilmeye başlandı. Peki Hanife Gürdal eşi Kemal Ayvaz’dan ayrıldı mı, boşandılar mı? Detaylar haberimizde…

Hanife Gürdal eşi Kemal Ayvaz’dan ayırıldı mı, boşandılar mı?
Son Güncelleme: 11 Ocak 2020 Cumartesi 09:23
11 Ocak 2020 Cumartesi 09:13

Hanife Gürdal eşi Kemal Ayvaz’dan ayrıldı mı, boşandılar mı? Evlenme programlarına katıldıktan sonra taliplerinin beğenmeyen gündem olan ve daha sonra da bu popüler olan Hanife Gürdal, fotoğraf çekimlerinde Kemal Ayvaz ile tanışıp evlenmişti. Mutlu bir evliliğin olduğunu yaptıkları paylaşımlarla dile getiren çiftten Hanife Gürdal’ın sosyal medya hesaplarından düğün fotoğraflarını silmesi ise kafa karışıklığına neden oldu. Peki Hanife Gürdal eşi Kemal Ayvaz’dan ayrıldı mı, boşandılar mı?

Hanife Gürdal eşi Kemal Ayvaz’dan ayrıldı mı, boşandılar mı?

Fotoğraf çekimlerinde tanışan Hanif Gürdal ve Kemal Ayvaz arasında bir aşk oluştuktan sona bu beraberliği evlilikle taçlandırmışlardı. Evlilik programında taliplerinin beğenmeyen ve fenomen olan Hanife Gürdal sosyal medya hesabından düğün ve eşi ile olan fotoğraflarını sildi.

Hanife Gürdal’ın bu fotoğrafları silmesi sevenlerinde kafa karışıklığına neden oldu. İkilinin ayırıldığı öne sürülse de Hanife Gürdal Ayvaz soyadını sosyal medya hesabından silmediği görüldü.

Eşine çıplak fotoğraf gönderenleri ifşa etmekle tehdit etmişti

Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından eşine çıplak fotoğraflarını gönderen evli kadınları ifşa ederek fotoğrafları kocalarına göndermekle tehdit etmişti.

 

"Çıplak fotoğraflarını kocana atacağım"

Eşine küfür ve hakaret içerikli mesaj gönderen sosyal medya kullanıcılarına seslenen Hanife Gürdal, yayınladığı videosunda "Bu yorumları yazanlar Kemal'a çıplak fotoğrafta atıyorlar. Senin oradan ailenle fotoğrafın var neden benim kocama çıplak fotoğraf atıyorsun?

Neyse ki senin kocana o çıplak fotoğraflarını atmıyorum. Ben kocama güveniyorum zaten onunla bir problemim yok. Beni kocama şikayet ederken çıplak fotoğraflarını kocana atabileceğimi de düşün" ifadelerini kullanmıştı.

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

Hanife Gürdal, 1995 yılında İzmir'de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur. 164 cm boyunda ve 59 kg ağırlığındadır.

 

Hanife Gürdal, 2015 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı evlendirme programına katıldı. . İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.

 

10 ayı aşkın süredir Esra Erol'un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı. Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan ve taliplerini bekleyen Hanife Gürdal, karşısına çıkan taliplere ise bugüne kadar hep ret cevabını verdi.

19 Ekim 2016 tarihinde Popstar Bayhan Gürhan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katıldı. "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya giren Bayhan, Hanife Gürdal'a talip oldu. Hanife, Bayhan'la yakından görüşmeyi kabul etti.

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. 2018 yılında Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Kemal Ayvaz kimdir?

Hanife ile fotoğraf çekiminde tanışan Kemal Ayvaz aslen Trabzonlu ve 24 yaşında. Fotoğraf çekmeye meraklı olan Kemal Ayvaz Hanife ile de Trabzon'da tanışmış. Hanife fotoğraflarını çekmesini istemiş ve o anda aralarında bir çekim olmuş.

Daha sonra daha sık görüşmeye başlayan ikilinin arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüş. Fotoğrafçı olan Kemal Ayvaz, Hanife'den sonra ünlendi ve sosyal medyada 20 binden fazla takipçisi var.

Sık sık çok kıskanç olduğunu söyleyen Hanife, eşinin instagram hesabının herkese açık olmasını istemiyor

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar