için kaldı

Hanife Gürdal sevgilisi Kemal Ayvaz, kaç yaşında, nereli, Instagramı ne?

Hanife Gürdal sevgilisi Kemal Ayvaz, kaç yaşında, nereli, Instagramı ne? soruları gündem oldu. Evlilik programı ile adını duyuran Hanife Gürdal bu sefer esvgilisi ile gündem oldu. Hanife Gürdal sevgilisi Kemal Ayvaz, kaç yaşında, nereli, Instagramı ne? sorunun yanıtı haberimizde…

Hanife Gürdal sevgilisi Kemal Ayvaz, kaç yaşında, nereli, Instagramı ne?
Son Güncelleme: 19 Aralık 2019 Perşembe 08:28
2 Aralık 2019 Pazartesi 15:17

Hanife Gürdal sevgilisi Kemal Ayvaz, kaç yaşında, nereli, Instagramı ne? soruları çok araştırılmaya başlandı. Evlilik programı ile adını duy uran Hanife Gürdal’ın sevgilisi merak konusu oldu. İzdivaç programına katılan ve hiçbir talibini beğenmeyen Hanife Gürdal sosyal medyada yaptıkları ile çok konuşulmaya devam ediyor. Başörtülü olarak programa katılan daha sora başını açan ve hatta bikini giyen Hanife Gürdal’a takipçileri tepki gösterse de yaptıkları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Aradığım aşkı buldum diyen Hanife Gürdal’ın hayatında yaklaşık bir yıldır sevgilisi Kemal Ayvaz var. Peki Hanife Gürdal sevgilisi Kemal Ayvaz, kaç yaşında, nereli, Instagramı ne? Detaylar haberimizde…

Hanife Gürdal sevgilisi Kemal Ayvaz, kaç yaşında, nereli, Instagramı ne?

İzdivaç programı ile gündeme gelen daha sonrada yaptıkları ile adından sıkça söz ettiren Hanife Gürdal, bu kez 1 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile gündeme geldi. Başörtüsü ile katıldığı programda hiçbir talibini kabul etmeyen daha sonra da başını açarak gündeme gelen Hanife Gürdal’ın yeni halini beğenenler oluğu kadar beğenmeyenler de oldu.  Mardin’de tatil yapan Hanife Gürdal Kemal Ayvaz çifti Instagram hesaplarından paylaşımlarda bulunuyor.

Trabzonlu olan Kemal Ayvaz oyuncu. İnstagram hesabında 20 binden fazla takipçisi olan Kemal Ayvaz 24 yaşında.

Fotoğraf çekmeye meraklı olan Kemal Ayvaz Hanife ile de Trabzon'da tanışmış. Hanife fotoğraflarını çekmesini istemiş ve o anda aralarında bir çekim olmuş. Hanife Gürdal da 24 yaşında.

Kemal Ayvaz’ın Instagram sayfasına @kemallayvazz adresinden ulaşabilirsiniz. Kemal Ayvaz'ın nereli olduğu ise bilinmiyor.

Hanife Gürdal ve Kemal Ayvaz evlendi

İzdivaç programı ile tanınan ve kısa sürede ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal dün akşam ani bir kararla nikah masasına oturdu. Uzun süredir  Kemal Ayvaz ile birlikte olan Hanife Gürdal 'ben gelin oldum' diyerek sürpriz paylaşımlar yaptı ve evlendiğini ilan etti.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar