Görevden alınan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük kimdir? Neden görevde alındı, hangi partiden?

İçişleri Bakanlığı tarafında yapılan açıklamada görevden alınan iki belediye başkanından bir olan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük kimdir? Neden görevde alındı, hangi partiden? soruların yanıtları haberimizde.

Görevden alınan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük kimdir? Neden görevde alındı, hangi partiden?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Kasım 2018 Cuma 15:42

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük kimdir? Neden görevde alındı, hangi partiden? soruları İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada iki belediye başkanının görevden alındığını ifade etmişti. Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük kimdir? Neden görevde alındı, hangi partiden? sorularının yanıtlarını sizler için derledik

İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde belediye başkanlığı görevini yürüten Durmuş Küçük’ün görevden alındığını açıklamıştı.

Durmuş Küçük neden görevden alındı?

1963 yılında Elbistan’da doğan Durmuş Küçük  ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kahramanmaraş’ta yaptı. İçişleri Bakanlığı görevden alınan Kahramanmaraş ili Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Ordu ili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Haklarında yürütülen soruşturmanın selameti açısından Kahramanmaraş ili Elbistan Belediye Başkanı Durmuş KÜÇÜK ile Ordu ili Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR görevlerinden uzaklaştırılmışlardır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur"

Durmuş Küçük Kimdir?

İçişleri Bakanlığı tarafında görevden alınan Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük kimdir? sorusunun detayı ise şöyle…

Durmuş Küçük 1963 yılında Elbistan'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamlayan Küçük, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve serbest avukatlık yaptı. Durmuş Küçük, 2009 yerel seçimlerinde Elbistan Belediye Başkanı seçildi.2014 yerel seçimlerinde de Durmuş Küçük tekrardan Elbistan Belediye Başkanı seçildi. Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, genel merkez yerel yönetimler başkanlığı tarafından hazırlanan rapor neticesinde 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde il SKM ve ilçe SKM programlarına kasıtlı olarak katılmayarak partimiz aleyhinde sözlü ve fiili davranışlarda bulunduğundan ve AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışlar sergilediğinden tedbirli olarak partiden kesin ihracı için Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Durmuş Küçük, evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar