Gelinim Mutfakta programında ambulans neden geldi, kim hastaneye kaldırıldı?

Kanal D'nin Gelinim Mutfakta adlı fenomen programının 26. haftanın fragmanı yayımlandı. Gelinim Mutfakta programında ambulans neden geldi, kim hastaneye kaldırıldı? sorusu gündeme geldi.

Gelinim Mutfakta programında ambulans neden geldi, kim hastaneye kaldırıldı?
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 12:17
30 Temmuz 2018 Pazartesi 13:03

Gelinim Mutfakta programında ambulans neden geldi, kim hastaneye kaldırıldı?

Reytinglerde üst sıralarda yer alan Gelinim Mutfakta programı yeni bölümleriyle de çok konuşulacak. Fatih Ürek'in sunumuyla daha da heyecanlı bir hale gelen programda bu hafta neler yaşanacak neler? İşte Gelinim Mutfakta programında fragmanda görülen ambulans sahneleri, Gelinim Mutfakta programında ambulans neden geldi, kim hastaneye kaldırıldı?

Gelinim Mutfakta programında ambulans neden geldi, kim hastaneye kaldırıldı?

Henüz ambulansın neden geldiği bilinmiyor ama birçok otorite ve programın izleyiciyisi programdaki yarışmacılardan birisinin annesiyle ilgili sağlık problemleri olduğu için ambulansın geldiğini iddia etti. İddialara göre;

Gelinlerin türlü türlü yemek yaptığı ve yemeği daha önceden bilemeden o anki tarife göre yaptığı kaynanaların ise bu tarife bir ile beş puan verdiği, cuma günü ise alınan puanlar toplanıp en yüksek puan sahip olan gelin beş altını alırken en düşük puanı alan gelin ise yarışmaya veda ettiği gelinim mutfakta yarışmasında pazartesi günü (30 Temmuz) gelinler normal bir hafta başı gibi gayet güzel başladı. Yarışmaya yeni katılan gelin yarışmaya dahil oldu. Kaynanası Kamile hanım da yarışmaya dahil olduğu gibi hemen tartışmaya başladı.

Her şey normal şartlarda olay halinde devam ediyordu. Hatta Kamile hanım Sevgül hanıma “mıy mıy oturuyor” tartışmalar katılmadığı yönünde eleştirilerde bulunmuştu. Cansu ise günün yemeğinin malzemelerini not almış, kaynanası Sevgül hanımın verdiği tüyolarla yemeğini yapmaya başlamıştı ki bir anda yarışmacılardan biri fenalaştı. Gelinim Mutfakta 30 Temmuz Pazartesi Fenalaşan yarışmacı kim? Pazartesi günü yarışmacılardan Cansu hamile olmasından dolayı bu tempoya yenik düşerek ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Aldığımız bilgiler doğrultusunda Cansu’nun ve bebeğinin durumu çok iyi olduğunu sevenlerine buradan duyuralım.Ancak yarışmanın yoğun temposuna dayanamadı ve Cansu fenalaştı. Hemen kapıda bekleyen ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldı.
Aldığımız haberler göre Cansu da bebeğinin durumu da gayet iyi olduğunu öğrendik. Cansu fenalaştığında benim dikkatimi bir birine zıt giden Özlem, Cansu’nun bu halini görünce göz yaşlarını tutamadı. Kaynanalarda hemen yemeğin yapıldığı yere gelip Cansu’nun durumunu kontrol ederken panik yapan Özlem ve diğer gelinleri da sakinleştirmeye çalıştılar. 

İşte o görüntüler. 

Gelinim Mutfakta 101. bölüm fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar