Game Of Sultans hile apk indir | Game Of Sultans hediye kodu 2019 | Game Of Sultans hack

Game Of Sultans hile apk indir | Game Of Sultans hediye kodu 2019 | Game Of Sultans hack | Apple'ın ücretsiz oyun kategorisinde en çok indirilenler listesinde birinci sırada yer alan Game Of Sultans oyunun sizler için araştırıp değerlendirdik.

Game Of Sultans hile apk indir | Game Of Sultans hediye kodu 2019 | Game Of Sultans hack
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 18:06

Game Of Sultans hile apk indir | Game Of Sultans hediye kodu 2019 | Game Of Sultans hack | Apple'ın ücretsiz oyun kategorisinde en çok indirilenler listesinde birinci sırada yer alan Game Of Sultans oyunun sizler için araştırıp değerlendirdik. Game Of Sultans hile apk indir | Game Of Sultans hediye kodu 2019 | Game Of Sultans hack detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

Game Of Sultans oyunu nedir?

Osmanlı dönemine ait simalasyon oyunu olan Game Of Sultans kısa sürede binlerce kiz indirildi. Peki Game Of Sultans oyunu nedir? Taht-ı Saltanat seni bekliyor! Şimdi Osmanlı tarihini yeniden yaz!  Bu oyunda Osmanlı Sultanı sensin! 629 yıllık şanlı tarih, 3 kıta, 7 deniz ve 50 ülkeye hükmeden geçmiş ve geleceğin öyküsü… Osmanlı paşa ve sadrazamları, tüm Avrupa fetihleri, tarihin en ünlü cariyeleri ve gerçek haritalar ile Osmanlı Devleti gücü ve ihtişamını birinci dereceden hissetmeye hazır mısın? Bu oyunda Osmanlı Sultanı sensin! Türkiye’nin ve dünyanın ilk ve tek Simulation Role-Playing Game (S-RPG) oyunu

 

Game Of Sultans oyunun özellikleri neler, nasıl oynanır?

1. Padişah Gözünden Devlet Yönetimi - Güç, ihtişam ve adalet hepsi senin kontrolünde!
2. Tarihe Damga Vuran Entrikalarla Dolu Harem - Tarihin en güzel ve meşhur Osmanlı cariyeleri haremde ve sultanın ilgisini bekliyor!
3. Devletin Geleceği Şehzadeler - Devletin bekası için şehzadeleri iyi yetiştir ve onları evlendirerek güçlü ittifaklar kur!
4. Kıran Kırana Er Meydanı Mücadeleleri - Savaşçı, bilge ve politikacı Osmanlı paşa ve sadrazamlarını meydanda savaştır ve her zaman savaşa hazır ol!
5. Gerçek Tarihe Paralel Savaşlar - Avrupa’yı tekrar Osmanlı gücü ile titret ve tüm Avrupa’ya diz çöktür!
6. Tarihteki Güçlü İttifaklar - Diğer oyuncularla birlikte ittifaklar kur ve tüm coğrafyaya arkadaşlarınla birlikte hükmet!

Soru, öneri ve görüşleriniz için bize e-posta gönderebilir, duyuru ve güncellemeler için Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

E-Posta: support_ms@mechanist.co
Facebook: https://www.facebook.com/muhtesemsultan/
Instagram: muhtesem_sultan

Game Of Sultans hediye kodu 2019

Game Of Sultans oyunun yaygın şekilde indirilmesinin ardından kullanıcılar Game Of Sultans hediye kodu 2019 araştırmaya başladı. Fakat şu an Game Of Sultans hediye kodu 2019 sitelerde bulunmamakta. Oyunda hediye kodu kazanmak istiyorsanız arkadaşlarınızı davet ederek çeşitli ödüller kazanabilir ve ilerleme kaydedebilirsiniz.

Game Of Sultans hile apk indir

Binlerce kişi şu an google'de Game Of Sultans hile apk indir linkini arıyor. Fakat Game Of Sultans oyununun an itibariyle apk linki bulunmamaktadır. Adil ve eşit bir oyun için Game Of Sultans hile apk indir tavsiye etmiyoruz. Unutmayınız ki indirdiğiniz hile dosyası virüslü olabilir ve telefonunuzun bozulmasına neden olabilir. Ayrıca oyuncuları oyundan hile yaptığınızı tespit etmesi halinde size geçici süreliğine ceza verebileceği gibi hesabınızı da tamamen kapatma hakkına sahiptir. 

Game Of Sultans oyunu indir

Game Of Sultans oyunu indirmek için iOS 8.0 veya üst sürümünü gerektirir. iPhone, iPad ve iPod touch ile uyumludur. Ayrıca oyun 275,2 MB boyutunda olup +9 yaş sınırı bulunmaktadır. Şimdiden size iyi oyunlar diliyoruz... 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar