Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV izle

Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz bedava AZ TV izle bilgileri UEFA Şampiyonlar Ligi son hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Galatasaray Porto maçı hangi kanalda sorusu ve şifresiz Az TV İdman TV, Periscope, YouTube canlı izle bilgileri...

Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
11 Aralık 2018 Salı 20:50

Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV, CBC, BEİN SPORTS İDMAN TV izle bilgileri bilgileri UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu altıncı hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV, CBC, BEİN SPORTS İDMAN TV izle  bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacağı duyuruldu. İşte Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV, CBC, BEİN SPORTS İDMAN TV izle  bilgileri...

Galatasaray Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Porto , UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 11 Aralık 2018 Salı günü Bein Sports 1, CBC Sport, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:55. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. 

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ozan, Maicon, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Ndiaye, Rodrigues, Eren

Porto: Casillas; Maxi, Felipe, Diogo Leite, Alex Telles; Herrera, Danilo, Oliver; Brahimi, Adrian Lopez, Marega

Galatasaray Porto maçı canlı yayın

Galatasaray Porto maçı başladığında aşağıdaki video aktif olacaktır. 

Galatasaray Porto Az TV izle

Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV izle

Galatasaray Porto İdman TV izle

Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV izle

Galatasaray Porto şifresiz canlı izle

Galatasaray Porto şifresiz canlı izle - Galatasaray Porto ücretsiz AZ TV izle


İŞTE KESİN LİNK GALATASARAY PORTO MAÇI TIKLA İZLE!

Galatasaray Porto maçı hakemi

Galatasaray Porto maçını Aliaksei Kulbakov yönetecek. Kulbakov'un yardımcılıklarını Dmitry Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak. Maçın dördüncü hakemi Yuri Khomchenko üstlenecek.

Galatasaray, Porto maçından 16 milyon TL kazanacak

Porto mücadelesi, Galatasaray açısından çok daha önemli anlamlar barındırıyor. Bu karşılaşmadan alınacak üç puan Aslan'a para da kazandıracak.

Yeni düzenlemeyle beraber galibiyetlere 2.7 milyon euro verilmesi, sarı-kırmızılıların iştahını daha da kabarttı. Yaklaşık 16 milyon liralık ekstra gelir, Cim-Bom'a ilaç gibi gelecek.

Galatasaray kazanırsa Avrupa ligine gidecek

Sarı-kırmızılılar, bu mücadeleyi kazanmaları halinde Avrupa Ligine gidecek. Beraber ve yenilgi halinde ise Avrupa Ligine gidecek takımı, Almanya'da oynanacak grubun diğer maçı belirleyecek.

Galatasaray Porto sakatlar ve cezalılar

Galatasaray'da Serdar Aziz cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Sinan Gümüş de sakatlıkları sebebiyle kadroda yer bulamayacak.

Porto grubu lider bitirmeyi garantiledi. Bu maçta her hangi bir iddiaları olmayacak. Galatasaray ise kazanması halinde grubu üçüncü sırada tamamlayacak ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Zor bir dönemden geçen sarı-kırmızılı takımın bu maçı kazanarak çıkışa geçecektir.

Şampiyonlar Ligi D Grubu puan durumu

Porto 13 puan

Schalke 04 8 puan

G.Saray 4 puan

L.Moskova 3 puan

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar