Esenyurt Murat Çoşkun kimdir, kaç yaşında, nereli?

Murat Çoşkun kimdir, kaç yaşında, nereli? Sorusu araştırılmaya başlandı. Esenyurt’ta yaşanan selde mahsur kalan Murat Çoşkun araştırılmaya başalandı. Peki, Esenyurt Murat Çoşkun kimdir, kaç yaşında, nereli? Sizin İçin araştırdık…

Esenyurt Murat Çoşkun kimdir, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 24 Haziran 2020 Çarşamba 12:29
24 Haziran 2020 Çarşamba 12:23

Esenyurt Murat Çoşkun kimdir, kaç yaşında, nereli? 23 Haziran’da yaşanan aşırı yağış ve fırtınada bodrum katta yaşadığı evde mahsur kalan Murat Çoşkun araştırılmaya başlandı. Peki, Esenyurt Murat Çoşkun kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

Esenyurt Murat Çoşkun kimdir, kaç yaşında, nereli?

23 Haziran’da yaşanan yağışta Esenyurt’ta bodrum katında yaşayan 50 yaşındaki Murat Çoşkun sel nedeniyle evinde mahsur kaldı.

Murat Coşkun, 13 dakika boyunca bir hortum sayesinde nefes aldı ve hayata tutundu

Murat Coşkun, şöyle konuştu:

“Evet bu hortumla 10-13 dakika boyunca nefes aldım. Şinorkel gibi kullandım ve nefes almaya çalıştım. Beni hayata bağlayan bu hortum oldu. Bu hortum olmasaydı ölmüştüm.

Sel sırasında dışarıdaydık. Cam patladı, diğer camları kapatayım diye içeri girdim. Onlar da patladı. Oda kapıları kağıt gibi yırtılmaya başladı. Dolap kapıları bir sağa bir sola vuruyor. Kapıyı açamadım. Kapının kolu kırıldı. Son bir hamle ile parmaklıklara sarıldım. Bir dakika boyunca nefes alamadım. Sudan dışarıya elimi uzattım. Komşularımdan birisi bana hortumu uzattı. 13 dakika boyunca sol kolumla kendimi demirlere kilitledim. Burnumu kapattım ve hortumu ağzıma alarak nefes almaya çalıştım. Su yutmamaya gayret etmeye çalıştım.”

Murat Çoşkun hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar