Ertem Şener canlı yayında masa altından ne içti? Rakı mı içti? Sansürsüz anlar

Ertem Şener rakı. Futbol yorumcusu Ertem Şener Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol Beyaz Futbol programıyla sosyal medyada gündem oldu. Ertem Şener’in canlı yayında rakı içtiği iddia edildi. İşte Ertem Şener canlı yayında masa altından ne içti? Rakı mı içti? Sorularının yanıtı.

Ertem Şener canlı yayında masa altından ne içti? Rakı mı içti? Sansürsüz anlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Mart 2019 Pazar 09:35

Ertem Şener canlı yayında masa altından ne içti? Rakı mı içti? soruları sosyal medyada gündem oldu. Beyaz Tv’de yayınlanan Derin Futbol programında Ertem Şener’in masa altından rakı içtiği iddia edildi. Azonceoldu ekibi olarak Ertem Şener canlı yayında masa altından ne içti? Rakı mı içti? sorularının yanıtlarını derledik. 

Videoda, Beyaz Futbol programını sunan Ertem Şener, Beyaz TV muhabirinin, dönemin Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'a sorduğu soruyu ekrana yansıtıyor. Canlı yayında, bir yandan, Advocaat'ın konuşmaları aktarılırken, diğer yandan da Sinan Engin ve Ertem Şener gösteriliyor. Bu sırada Ertem Şener'in, önünde duran bardaktaki çay yerine, masanın altından çıkardığı rakı bardağını içmesi dikkat çekiyor. Rakı bardağını tekrar yerine koyan Şener, ilginç el hareketlerinde de bulunuyor.

https://twitter.com/hayabusa340/status/1104104674599292928?s=21

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar